Billede af Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village
Billede af Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village
Billede af Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village
Billede af Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village
Billede af Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village

Adresse: Sunningdale Village på Club la Costa, Calle San Miguel, 38639 Oasis del Sur, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clublacosta.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village


Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village leverer femstjernet glamour og service blandet med luksuskomfort og fornøjelse kun for dig og din familie. Dette eksklusive familieresort på Tenerife, Spanien har alle de elementer, der omfatter timeshare Ferie lyksalighed.

Som en del af den eksklusive Signature Collection-gruppe af ejere, vil medlemmer opleve, at alle aspekter af deres ferie er blevet skræddersyet med fornøjelse og luksuskomfort i tankerne. Indbegrebet af et tilsvarende niveau af femstjernet service, luksus ved fremragende interiørdesign og afslappet glamour, der kun findes på de mest fornemme hoteller.

Ejere af Club La Costa Sunningdale Signature Collection oplever de mest luksuriøse opholdsrum i alle Club La Costa ferieresorts på Tenerife, såsom elegant inventar, rummelige suiter og værelser, overdådige møbler og luksuriøse toiletartikler. Store private terrasser med jacuzzi-boblebade, chill-out liggestole og alt hvad du behøver til fantastisk spisning under åben himmel kan findes udenfor.

Den luksuriøse airconditionerede suite sover op til seks personer. Den rummelige åbent plan spisestue / opholdsstue indeholder en underholdning væg, der har et monteret, storskærms-tv og Apple TV-boks, surround sound system og dvd-afspiller. Den overdådige en-suite soveværelse med sin king-size seng er klædt i monogram Signature lagner / pudevipper, fløjl hovedgærde og stort tv. Silestone kvarts arbejdsområder og store navneapparater og pryder køkkenområdet.

En forbedret ferieoplevelse er et kendetegn ved at være en VIP Signature-ejer. Club La Costas personlige concierge-service, inklusive hurtig indtjekning, sætter straks tonen for den ferielykke, der venter. Vælg in-suite spisning, hvor du kan få en særlig middag tilberedt og serveret i din lejlighed med et akkompagnement af levende musik, hvis du ønsker det! Alt dette gør Club La Costa Signature Collection til det bedste feriested på Tenerife.

Køber Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.