Billede af Club le Bristol
Billede af Club le Bristol
Billede af Club le Bristol
Billede af Club le Bristol
Billede af Club le Bristol

Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club le Bristol? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


A timeshare er ikke kun for varme ferier og poolside drikkevarer; det er også en god mulighed for skiløb og andre vinterunderland sjov. Club Le Bristol, der ligger i den maleriske skisportssted Isola, er en fantastisk mulighed for dem, der bare elsker at få adrenalinpumpen.

Strapping på et par ski eller endda et snowboard, løftes til toppen af ​​et utroligt bjerg og whizzing ned det med din nærmeste og kære: hvem vil ikke bruge tid på denne måde? For dem der foretrækker livet i et langsommere tempo, har naturligvis også en opvarmet indendørs pool det Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere bare elsker. Efter en hård dag i bakkerne eller endda i stedet for, er dette et godt sted at slappe af med en varm chokolade og blikke ud i det storslåede landskab i vinterperioden Frankrig.

Club Le Bristol er en fantastisk ejendom, der har et godt ry, og med så let adgang til nogle af de bedste skiløb i Frankrig, elsker vi dette som en mulighed for at undslippe den kedelige endeløse regn i en britisk vintersæson og få mest muligt ud af hver årets måned.

Club le Bristol faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuldt),
Resort faciliteter
Lift / elevator,
Nærliggende faciliteter
Børne s Pool (Nærliggende), Downhill Skiing (Nærliggende), Træningsudstyr (9.0 miles), Spillerum (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Sø 4.0 miles), Vaskeri (Nærliggende), Levende Underholdning (Nærliggende), Lægetjenester (Nærliggende), Legepladsområde (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Sauna (9.0 miles), Indkøbsområde (Nærliggende), Skiskole Snackbar (i nærheden), Spa (9.0 miles), Squash (9.0 miles), Svømmebassin (Nærliggende), Telefon (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Whirlpool / Hot Tub (9.0 miles),
Lufthavn
Nice - (56 miles - 90 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Club le Bristol timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club le Bristol, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club le Bristol hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club le Bristol

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Club le Bristol ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club le Bristol.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club le Bristol kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.