Foto af Club Olympus i Garden City
Foto af Club Olympus i Garden City
Foto af Club Olympus i Garden City
Foto af Club Olympus i Garden City
Foto af Club Olympus i Garden City

Adresse: Garden City, Playa de las Americas, Adeje, Kanariske Øer, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.olympusworld.com

Interesseret i ejendomme til salg og udlejning på Club Olympus i Garden City? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


For dem der søger en rolig familieferie med rigelig tid til at slappe af, er Club Olympus i Garden City måske ikke for dig. Playa de las Americas er kendt som festcenteret på Tenerife, hvor lyse unge ting flokkes for at danse og socialisere sig med andre ligemindede mennesker. Veronica Strip er pakket hver nat med folk i høj spiritus, opholder sig forbi solopgang, før de går hen til den hvide sandstrand for at sove af tømmermænd om dagen.

Enhver med udholdenhed er ind for en godbid, dog som udvej er godt placeret for hurtig adgang til Tenerife sejlsport, windsurfing og golfbaner. For at opdatere før aftenens festligheder er et besøg i en af ​​feriestedets to puljer i orden, hvoraf den ene har en poolbar. Visningerne fra timeshare Lejlighederne er fantastiske, så du ser altid ud på noget smukt, mens du smutter kaffe på din balkon om morgenen.

Club Olympus i Garden City er et vidunderligt valg, uanset om du er ung i alder eller unge på hjertet, med rigelig mulighed for at socialisere og deltage i aktiviteter i lokalområdet. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker det for sin sjov atmosfære og festmængde, og vi er sikker på, at du også vil.

Club Olympus på Garden City Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Træningsudstyr, Supermarked, Tøjvask, Liveunderholdning, Restaurant, Sauna, Snackbar, Swimmingpool, Telefon,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Kasino (Nærliggende), Lystfiskeri (Nærliggende), Legerum (Nærliggende), Golf (1.0 miles), Fitness Club (Nærliggende), Ridning (4.0 miles) , Dykning (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing (Nærliggende)
Lufthavn
Reina Sofia - (11 miles - 17 km)
Tjek ind / ud
(Uger) Fredag, lørdag, mandag, tirsdag

Buying Club Olympus på Garden City timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Olympus i Garden City, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club Olympus i Garden City, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club Olympus i Garden City

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club Olympus på Garden City ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Olympus i Garden City.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Club Olympus i Garden City kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.