Foto af Club Privilege Du Mont-Tremblant
Foto af Club Privilege Du Mont-Tremblant
Foto af Club Privilege Du Mont-Tremblant
Foto af Club Privilege Du Mont-Tremblant
Foto af Club Privilege Du Mont-Tremblant

Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club Privilege Du Mont-Tremblant? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Club Privilege Du Mont-Tremblant til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Club Privilege Du Mont-Tremblant faciliteter

Enhedsfaciliteter
Opvaskemaskine (Enhed), Pejs - Enhed (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Enhed)
Resort faciliteter
Vaskeri, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Strand (2.0 miles), Bådsejlads (1.0 miles), Langrend (2.0 miles), Downhill Skiing (4.0 miles), Fiskeri (2.0 miles), Golf (2.0 miles), Supermarked (2.0 miles), Ridning 2.0 miles), Lake (2.0 miles), Live Entertainment (3.0 miles), Medicinsk faciliteter (7.0 miles), Restaurant (1.0 miles), Dykning (4.0 miles), Indkøbsområde (1.0 miles), Skiskole (4.0 miles) , Tennis (1.0 miles), vandski (4.0 miles), vindsurfing (4.0 miles),
Lufthavn
Montreal - (62 miles - 99 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på Club Privilege Du Mont-Tremblant

Når du køber timeshare på ejendomme som Club Privilege Du Mont-Tremblant, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Privilege Du Mont-Tremblant, før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club Privilege Du Mont-Tremblant, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club Privilege Du Mont-Tremblant

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Club Privilege Du Mont-Tremblant ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Privilege Du Mont-Tremblant.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club Privilege Du Mont-Tremblant kan være sikkert med den viden om, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.