Billede af Club Pyla Beach Resort
Billede af Club Pyla Beach Resort
Billede af Club Pyla Beach Resort
Billede af Club Pyla Beach Resort
Billede af Club Pyla Beach Resort

Adresse: Club Pyla Beach Resort, c / o Tsialis Hotel Lejligheder, Dhekelia Road, Larnaca 6307, Cypern
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clubpyla.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Club Pyla Beach Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Club Pyla Beach Resort i Larnaka City, Cypern tilbyder rejsende en generøs beliggenhed ved havet, der fremhæver fordelene ved det uklare strandliv. Den livlige strandpromenade er det perfekte sted at sidde ved bugten til din morgenkaffe eller aftendrinks, bage i solen mellem og gå langs den charmerende kyst ved solnedgang.

Inden for feriestedet finder du fornøjelse i den unikke lavhusarkitektur omgivet af haver. Sink dyb i afslapning på Health Club med et fitnesscenter, jacuzzi og ayurvedisk behandlingsrum. Få masser af både solskin og skygge i swimmingpoolen med lysthus, solterrasse og poolbar. Lad dine restauranter og bar tilfredsstille dem alle for dine madbehov.

Endelig Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere kan ikke tænke på en bedre måde at afslutte din dag end en velfortjent hvile i nogen af ​​de fireogfyrre fire fuldt møblerede timeshare lejligheder på Club Pyla Beach Resort. Designet i den traditionelle cypriotiske stil er alle enheder tæppebelagte og har en opholdsstue med spiseplads, komplet køkken, farve-tv og eget badeværelse med bruser. Opgraderede boliger fører yderligere ud til en privat balkon med udsigt over turkis Middelhavet eller den nærliggende bjergside for at afslutte din dejlige ferie.

Club Pyla Beach Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Mikrobølgeovn (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Børnepasning, træningsudstyr, motionscenter, restaurant, sauna, svømmebassin, telefon, spabad / boblebad,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlads (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Vaskeri (Nærliggende), Live Underholdning (Nærliggende), Medicinsk Udstyr (6.0 miles), Vandski (Nærliggende), Windsurfing ,
Lufthavn
Larnaca - (9 miles - 14 km)
Tjek ind / ud
Fredag ​​lørdag

Køb Club Pyla Beach Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Pyla Beach Resort, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club Pyla Beach Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club Pyla Beach Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Club Pyla Beach Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Pyla Beach Resort.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club Pyla Beach Resort kan være sikkert med den viden om, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.