Foto af Raintree's Club Regina Los Cabos
Foto af Raintree's Club Regina Los Cabos
Foto af Raintree's Club Regina Los Cabos
Foto af Raintree's Club Regina Los Cabos
Foto af Raintree's Club Regina Los Cabos

Adresse: Carretera Transpeninsulær Kilometro 22.5, San Jose del Cabo, Baja California Sur 23400, Mexico, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.raintreevacationclub.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Raintree's Club Regina Los Cabos? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Club Regina Los Cabos stiger over kysten, hvor Cortezhavet møder Stillehavet. Hver enhed vender ud mod havet, og du kan nyde farverige solnedgange og solopgange fra din terrasse. Fra november til marts er det usædvanligt ikke at se hvaler lege foran udvej. Den udvej er et mekka for dem der søger det bedste under Baja solen - fra mesterskabet golfbaner til nogle af verdens bedste sportsfiskeri. Los Cabos omfatter byerne San Jose del Cabo og Cabo San Lucas. I centrum af San Jose del Cabo finder du kunstcentre, der byder på værker fra både kendte og up-and-coming mexicanske malere, skulptører og smykker designere. Cabo San Lucas tilbyder et bredt udvalg af internationale og lokale kulinariske oplevelser samt et utroligt natteliv. Det er her, hvor gode minder begynder.

Los Cabos er et af de mest besøgte turistmål i Mexico og er årligt den største marlin-fisketurnering i verden. "Los Cabos Corridor", som området mellem Cabo San Lucas og San Jose del Cabo er kendt, er især kendt for sine tårnhøje havbue og rigeligt havliv.

Raintree's Club Regina Los Cabos Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Minikøkken), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Børnebassin, Konferencefaciliteter, Udstyr, Fiskeri, Supermarked, Tøjvask, Elevator, Medicinsk faciliteter, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebassin, Tennis (Udstyr til rådighed), Spabad /
Nærliggende faciliteter
Golf (1.0 miles),
Lufthavn
San Jose del Cabo International - (14 miles - 22 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag

Købe Raintree's Club Regina Los Cabos timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Raintree's Club Regina Los Cabos, før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Raintree's Club Regina Los Cabos, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Raintree's Club Regina Los Cabos

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Raintree's Club Regina Los Cabos ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Raintree's Club Regina Los Cabos.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Raintree's Club Regina Los Cabos kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.