Billede af Club Tenerife
Billede af Club Tenerife
Billede af Club Tenerife
Billede af Club Tenerife
Billede af Club Tenerife

Adresse: Los Diamantes II, Urbanizacion Oasis del Sur
Los Cristianos
Arona, 38650, CANARY ISLANDS, SPANIEN
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.nexusleisure.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Club Tenerife


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Club Tenerife til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den +0800 071 4674.

Club Tenerife Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Børne s Pool, købmand, Vaskeri, Medicinsk faciliteter, Snackbar, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Strand (1.0 miles), Casino (4.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (3.0 miles), Ridning (4.0 miles), Liveunderholdning (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski ),
Lufthavn
Reina Sofia - (10 miles - 16 km)
Tjek ind / ud
(Uger) Fredag, lørdag, tirsdag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på Club Tenerife

Når du køber timeshare på ejendomme som Club Tenerife, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik og fredelig ferie fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Tenerife, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club Tenerife, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club Tenerife

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Club Tenerife ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Tenerife.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club Tenerife kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.