Billede af Club Wyndham Access
Billede af Club Wyndham Access
Billede af Club Wyndham Access
Billede af Club Wyndham Access
Billede af Club Wyndham Access

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.myclubwyndham.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club Wyndham Access? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Club Wyndham Adgang giver ejere fleksibiliteten til at foretage en reservation på en række forskellige timeshare feriesteder i Club Wyndham Access for at opfylde deres feriebehov. Club Wyndham Access-ejere vil modtage et ejerskabscertifikat for mængden af ​​købte Club Wyndham Access-point i stedet for et skøde til et individuelt resort.

Reservationer kan foretages på et hvilket som helst feriested (som alle er dine "hjemme"-resorts), der er en del af Club Wyndham Access under forudgående reservationsprioritet, 13 til 10 måneder før check-in.

Et blandet vedligeholdelsesgebyr fastlægges og er baseret på mængden af ​​inventar fra hver resortplacering, der er en del af Club Wyndham Access. Denne beholdning har et vist vedligeholdelsesgebyr forbundet med sig. De forskellige vedligeholdelsesgebyrer og andre udgifter forbundet med Club Wyndham Access-beholdning kombineres eller blandes og fordeles derefter baseret på antallet af point, der ejes af hver Club Wyndham Access-ejer.

Køb af Club Wyndham Access timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Wyndham Access før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Club Wyndham Access, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Club Wyndham Access

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club Wyndham Access ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Club Wyndham Access.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club Wyndham Access kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.