Foto af Corail Royal Plage
Foto af Corail Royal Plage
Foto af Corail Royal Plage
Foto af Corail Royal Plage
Foto af Corail Royal Plage

Adresse: Postboks 201, Tabarka, 8110, Tunesien
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Corail Royal Plage? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Over en stor blå himmel og med udsigt over en lige så safirstrand, skaber Corail Royal Plage en idyllisk rede, hvor du kan nyde en stor middelhavsferie. Dette feriested ved stranden ligger i den charmerende kystby Tabarka, Tunesien, og giver dig endeløs adgang til en lang kurve af den hvide sandstrand, det glitrende hav og det nærliggende skovklædte bagland.

Men lad dig ikke narre af den gamle modefølelse i denne by; Det er vært for en endeløs strøm af musikfestivaler, der vil udfordre dine danseværdier. Desuden holder mange aktiviteter dig besat, herunder vandsport, golf, fiskeri, naturparker, cykelstier og mange historiske steder. Tilsvarende er sjov ikke til stede i Corail Royal Plage. Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere foreslår at tilbringe en dag ved poolen og få forfriskninger fra cocktailbar og snackbar. Fantastisk tunesisk billetpris serveres også af restauranten. Der er også en tennisbane, motionsrum, sauna og gratis trådløs internetadgang.

Endelig timeshare Indkvartering her giver dig den komfort du har brug for efter en stor dag. Find rigelig foryngelse i værelserne med aircondition, dvd eller video, komplet madlavning, pejs og en privat terrasse med udsigt over havet eller haven.

Køb Corail Royal Plage timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Corail Royal Plage, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Corail Royal Plage, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Corail Royal Plage

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Corail Royal Plage ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Corail Royal Plage.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Corail Royal Plage kan være sikkert i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.