Billede af Costa San Antonio, Malta
Billede af Costa San Antonio, Malta
Billede af Costa San Antonio, Malta
Billede af Costa San Antonio, Malta
Billede af Costa San Antonio, Malta

Adresse: Tourist Street, Bugibba, SPB 06, Malta
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.dbhotelsresorts.com/dbsanantonio/

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Costa San Antonio, Malta


timeshare Med Costa San Antonio giver charme, fantastisk værdi for pengene og fremragende faciliteter, alt i den maleriske omgivelser Qawra, Malta. Resortet består af næsten tre hundrede værelser - heraf tres er familiecentrerede, hvoraf otte er store suiter, hvoraf den ene er en stor præsidentssuite. En ægte middelhavsoplevelse, dit ophold på dette feriested består af at slappe af så lidt eller så meget som du vil - du kan enten tilbringe dine dage liggende i solen ved den udendørs infinity-pool og spise i de mange fantastiske restauranter på stedet, eller du kan holde sig aktiv med et avanceret fitnesscenter, udflugter til lokalområdet og masser af shopping i nærheden!

Tag en bus i nærliggende Valletta for et væld af kultur, tradition og historie - du vil helt sikkert ikke kede dig med den betagende udsigt, der gav dig på denne særlige udflugt. Hvis stranden er mere din ting, er strandpromenaden blot få minutter fra feriestedet, hvilket betyder at du aldrig er langt fra sol, hav og sand. Til timeshare du vil ønske du ikke behøver at forlade, Rejse og fritid gruppe anbefaler at overveje Costa San Antonio.

Sæsoninformation Uge Antal (r)
Almindelig 1-8, 47-50
Medium 9-15, 44-46
Høj 16-23, 51-53
Premium Peak 24-39

Costa San Antonio, Malta Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (nogle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnepasning, Børnebassin, Konferencefaciliteter, Fitnessrum, Legerum, Gym, Elevator, Liveunderholdning, Medicinsk udstyr, Legepladsområde, Restaurant, Sauna, Dykning, Snackbar, Spa, Svømmebassin ( Indendørs / udendørs), Telefon, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Casino (Nærliggende), Golf (6.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Wind Surfing (Nærliggende)
Lufthavn
Malta International - (13 miles - 20 km)
Tjek ind / ud
Lørdag, tirsdag

Køb Costa San Antonio, Malta timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Costa San Antonio, Malta, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Costa San Antonio, skal du prøve at leje Malta først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Costa San Antonio, Malta

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Costa San Antonio, Malta ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Costa San Antonio, Malta.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Costa San Antonio kan Malta være sikker på, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.