Billede af Crown Resorts på Club Marbella
Billede af Crown Resorts på Club Marbella
Billede af Crown Resorts på Club Marbella
Billede af Crown Resorts på Club Marbella
Billede af Crown Resorts på Club Marbella

Adresse: Crown Resorts på Club Marbella, Urbanizacion Sitio de Calahonda, Calle Monte Paraiso, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.crownresorts.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Crown Resorts at Club Marbella? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Crown Resorts i Marbella ligger i kystbyen Calahonda, der ligger mellem Marbella og Fuengirola i syd Spaniens Costa Del Sol. Den veludviklede lille by er kendt for sin rustikke stemning, grønne områder og fredelige stemning. Byen har fire golfbaner, tre kommercielle centre med en række restauranter, pubber banker og supermarkeder tilbydes blandt en række andre små butikker. Calahonda har også sin egen havn og kystlinje, så der findes et bredt udvalg af vandsport, et sted at ligge i solen eller endda fiske.

Rejse og fritid gruppe mener, at dette moderne feriested har en bred vifte af faciliteter, der tilbydes og byder på fælles svømning, opvarmet om vinteren og fælles terrasse. Lejligheden komplekset indeholder et udvalg af timeshare der tilbydes består af to værelses lejligheder med et opdateret fitnesscenter og spa på stedet. Andre sportsfaciliteter, der findes på dette feriested, omfatter indendørs swimmingpool med boblebad, saunaer, squashbane og minigolf blandt andre.

Crown Resorts Marbella har også en bred vifte af barer, restauranter og caféer med internetadgangspunkter til rådighed på stedet. Der er også en børneklub og legeplads, der giver masser at gøre for hele familien og et godt sted at eje a timeshare. Der tilbydes også en 24 timers modtagelse på stedet, roomservice og biludlejning fra udflugtsskranken, hvis du ønsker at vove med parkering på stedet, der tilbydes til et tillæg.

Crown Resorts på Club Marbella-faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Træningsudstyr, Spillelokale, Supermarked, Frisør, Levende underholdning, Legepladsområde, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash (Udstyr til rådighed), Swimmingpool (Indendørs / udendørs), Telefon,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Bådsejlads (3.0 miles), Casino (12.0 miles), Børnepasning (Nærliggende), Fiskeri (3.0 miles), Golf (3.0 miles), Ridning (1.0 miles), Vaskeri (1.0 miles) (Nærliggende), Shoppingområde (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (3.0 miles), Wind Surfing (3.0 miles),
Lufthavn
Malaga - (24 miles - 38 km)
Tjek ind / ud
(Uger) torsdag fredag ​​lørdag søndag

At købe Crown Resorts på Club Marbella timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Crown Resorts på Club Marbella, før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være meget glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Crown Resorts på Club Marbella, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge udvej og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Crown Resorts på Club Marbella

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Crown Resorts på Club Marbella ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Crown Resorts på Club Marbella.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Crown Resorts på Club Marbella kan det være sikkert at vide, at de er i sikre hænder hos penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.