Foto af Dames de la Mer
Foto af Dames de la Mer
Foto af Dames de la Mer
Foto af Dames de la Mer
Foto af Dames de la Mer

Adresse: Marmaris, Mugla, Tyrkiet
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Dames de la Mer? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Der er muligheder aplenty i timeshare-verdenen, og det inkluderer den utrolige Dames de la Mer. Dette er en enestående mulighed for at eje en andel i en fantastisk yacht i Mugla, en dejlig by på Tyrkiens sydkyst. Det her timeshare er en glimrende mulighed for dem, der drømmer om det åbne hav, sejl og eventyr. Yachten vil ligge i marinaen i løbet af dit ophold med nem adgang til tennisbaner, en swimmingpool og alle slags restauranter. Men hver nat vil du blive rokket til at sove ved den blide rulle af havet, mens du er hyggelig i din kaj.

Køb Dames de la Mer timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Dames de la Mer, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Dames de la Mer, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Dames de la Mer

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Dames de la Mer ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Dames de la Mer.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Dames de la Mer kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.