Billede af Club Las Calas
Billede af Club Las Calas
Billede af Club Las Calas
Billede af Club Las Calas
Billede af Club Las Calas

Adresse: Club Las Calas, Calle Guayadeque, 3, 35510 Tías, Las Palmas, De Kanariske Øer, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clublascalas.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Club Las Calas


Nyd hvert øjeblik med timeshare på Club Las Calas i Lanzarote, Spanien. Fra det øjeblik du ankommer, vil du blive mødt af en af ​​feriestedets venlige portnere, der vil tage din bagage til din luksuriøse lejlighed, som har en fantastisk udsigt over "Lunar Landscape", som området er berømt for. De hvide sandstrande i Papagayo og Playa Blanca er mindre end en halv mil væk, men hvis du hellere vil være i udvej og lounge ved poolen, er der fire at vælge imellem - hver sammen med sin egen idylliske feriested. Din lejlighed vil være et eller to soveværelser, eller hvis du har en stor familie, sove op til seks i en af ​​de overdådige penthouses.

Hvis du leder efter en blanding af sjov, underholdning, afslapning og foryngelse, er dette feriested et ideelt sted for dig. Familier med børn er velkomne med åbne arme, og der er daglige aktiviteter hostet af udvej personale for børnene at nyde. Hvis du ikke vil miste din regelmæssige rutine på ferie, skal du benytte fitnesscentret, squashbanerne og saunaen. De fleste nætter udvej tilbyder levende underholdning uden ekstra omkostninger, så du vil aldrig kede sig. For en allround timeshare, Rejse og fritid gruppe anbefaler at overveje Club Las Calas.

Club Las Calas faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Træningsudstyr, Tøjvask, Liveunderholdning, Medicinsk udstyr, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Casino (1.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (16.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (4.0 miles), Tennis (Nærliggende), Windsurfing
Lufthavn
Arrecife - 6 miles / 9 km
Tjek ind / ud
Torsdag

Køb Club Las Calas timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Las Calas, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club Las Calas, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club Las Calas

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Club Las Calas ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Las Calas.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club Las Calas kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.