Foto af Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Royal Oasis Club på Pueblo Quinta
Foto af Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Royal Oasis Club på Pueblo Quinta
Foto af Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Royal Oasis Club på Pueblo Quinta
Foto af Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Royal Oasis Club på Pueblo Quinta
Foto af Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Royal Oasis Club på Pueblo Quinta

Adresse: Avda. Garcia Lorca, Nr. 8, Urbanizacion Pueblo la Quinta, Fase II, Benalmadena-Costa, 29630 Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club at Pueblo Quinta? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Det nyeste ferieejerskabsprodukt tjener bestemt tradition! Fraktioneret ejerskab er en ny måde at eje ferietid på (timeshare). Hvert ejerskab sker på en bestemt lejlighed på et dedikeret feriested og tildeles en procentdel af ejerskabet, som du, når du sælger det, vil modtage. Hvert år får du tildelt et bestemt antal fraktionerede punkter, som du kan bruge hvor som helst du vil i virksomhedens portefølje. I stedet for den samme udvej hvert år, så prøv dem alle at finde din favorit. En sådan fleksibilitet var tidligere uhørt, medmindre den blev brugt udvekslingsselskaber. Når ejendomsretten er ophørt, sælges ejendommen, og du vil være blandt dem, der får deres snit. At eje med Diamond Resorts betyder, at dine fraktionerede punkter kan bruges på enhver af feriestederne i deres imponerende portefølje.

Udforsk de forskellige destinationer og lande, luksusen af Diamond Resorts verden over, og husk, at det følgende år kan du bare vælge en anden timeshare -fraktioneret udvej i et andet land. For en levetid på vidunderlige ferieminder og fremragende værdi for pengene, anbefaler Travel and Leisure Group stærkt at overveje fraktioneret ejerskab med Diamond Resorts.

Ring til Travel & Leisure Group nu for at få mere at vide om dette vidunderlige timeshare -alternativ, der nu er tilgængeligt på videresalgsmarkedet, "til en brøkdel af feriestedets oprindelige pris".

Diamond Resorts Brøk ejerskab Royal Oasis Club på Pueblo Quinta i Costa del Sol, Spanien er en sømløs blanding af det gamle og det nye. Den traditionelle pueblo-stil arkitektur tager dig tilbage i tiden, mens moderne bekvemmeligheder og aftaler sikrer din mest behagelige ferie.

En- og toværelsesenhederne er smukt indrettede og giver en god komfort til Fraktioneret ejerskab gæster. Hver har en dobbeltseng eller dobbeltsenge, opvarmning og aircondition, fuldt udstyret køkken, opholdsstue med sovesofa, fladskærms-satellit-tv, dvd-afspiller og iPod dockingstation og veludstyret badeværelse med hårtørrer. Opgraderede værelser har en håndklædetørrer med tilføjelse af en balkon og gårdhave, der er perfekt til at nyde solnedgangen.

Derudover er der masser at gøre på Diamond Resorts Fractional på Royal Oasis Club på Pueblo Quinta. Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere rådgive et forfriskende spring i den dejlige udendørs swimmingpool med grøn udsigt over haven, der fører til Middelhavet. Et aktivt spil tennis, golf eller vandreture ville være lige så vidunderligt. At slappe af, forkæle fitness-, sauna- og spa-komplekset, spis i restauranten, baren og loungen med takeaway service eller socialisere sig i klubhuset. Internetadgang er tilgængelig overalt. Der er ingen mangel på bekvemmeligheder til din store flugt.

Køb Diamond Resorts Brutto Ejerskab Royal Oasis Club ved Pueblo Quinta timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Diamond Resorts Brutto Ejerskab Royal Oasis Club på Pueblo Quinta

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Diamond Resorts fraktioneret ejerskab Royal Oasis Club på Pueblo Quinta ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Royal Oasis Club på Pueblo Quinta kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.