Billede af Beachwoods Resort
Billede af Beachwoods Resort
Billede af Beachwoods Resort
Billede af Beachwoods Resort
Billede af Beachwoods Resort
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Beachwoods Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En usædvanlig timeshare ferie er ikke den sjældneste af oplevelser, men at have en midt i naturens hjerte, omgivet af enhver form for skønhed, man kan forestille sig, er noget unikt for Diamond Resorts Beachwoods Resort. Destinationen mere end forkæler gæsterne. Det er som at grave et skattekammer og være rig for livet. Det vidtstrakte feriested ligger i Outer Banks of Kitty Hawk, North Carolina. Det ligger midt i en 100 hektar stor skov og støder op til et 700 hektar stort naturreservat. Atlanterhavet og Albemarle Sound er også i nærheden.

Uanset årstiden er der masser at elske her. Du vil aldrig løbe tør for naturstier og udendørsaktiviteter. Der er også en sø og et picnicområde. Familier elsker især vandlandet og legepladsen med indendørs og udendørs opvarmede pools, boblebade, plaskebassin og pude og vandrutsjebaner. For mad, Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere råder til at besøge nærliggende restauranter, da snackbaren på Diamond Resorts Beachwood Resort er sæsonåben. I mellemtiden er din bolig lige så glad. Hver sover fire og har en kingsize- eller queensize-seng, terrasse, sovesofa, te- og kaffemaskine, kabel-tv, delvist køkken og komplet badeværelse med hårtørrer. Gratis Wi-Fi er også tilgængelig.

Køber Beachwoods Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Beachwoods Resort før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Beachwoods Resort, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Beachwoods Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Beachwoods Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Beachwoods Resort.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Beachwoods Resort kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.