Billede af Boardwalk Resort and Villas
Billede af Boardwalk Resort and Villas
Billede af Boardwalk Resort and Villas
Billede af Boardwalk Resort and Villas
Billede af Boardwalk Resort and Villas

Adresse: 1601 Atlantic Avenue, Virginia Beach, 234513422,
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Boardwalk Resort and Villas? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


USA er et fantastisk feriedestination, da der er lige så meget variation på tværs af hele landet. Fra ørken til tropiske strande til bjerge og skiløb, er det nemt at se, hvorfor mange amerikanere aldrig forlade disse kyster. Virginia er en af ​​de ældste stater, da det var en af ​​de første kolonier, der skulle grundlægges. Det betyder, at der ikke kun er smukke omgivelser, men der er også et væld af historier, der skal udforskes.

Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker faciliteterne på Diamond Resorts Boardwalk Resort og Villas. Der er en opvarmet indendørs oceanfront pool, en perfekt måde at tilbringe en dag, når det kan være lidt blustery udenfor. Udsigterne fra feriestedet er storslåede, placeret som det er på Atlanterhavskysten. EN timeshare her vil aldrig gå ud af stil, da stranden er uændret og storslået, en virkelig smuk strimmel sand, der vil drømme om bølgerne. Virginia Beach er også hjemsted for et akvarium, fantastisk til et besøg hos børn, før de går ud for at vandre langs strandpromenaden.

Hvert af værelserne og suiterne på Diamond Resorts Boardwalk Resort and Villas har en balkon, hvorfra man kan se området samt alle moderne faciliteter såsom tv, dvd-afspiller og køkken for at lave lette måltider. Med så mange gode restauranter rundt om hjørnet, ville vi dog ikke bebrejde dig for venturing ud!

Køb af Boardwalk Resort and Villas timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Boardwalk Resort and Villas før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Boardwalk Resort and Villas, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Boardwalk Resort and Villas

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Boardwalk Resort and Villas ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Boardwalk Resort and Villas.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Boardwalk Resort and Villas kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.