Billede af Le Manoir Des Deux Amants
Billede af Le Manoir Des Deux Amants
Billede af Le Manoir Des Deux Amants
Billede af Le Manoir Des Deux Amants
Billede af Le Manoir Des Deux Amants

Adresse: 40 Ter Route, D'Amfreville Sous Les, Montes, Connelles, Frankrig, 27430,
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Le Manoir Des Deux Amants? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Nogle af os nyder hele rejseoplevelsen, herunder dage brugt på fly, tog og biler. De fleste af os vil dog gerne have den kortest mulige rejsetid, der stadig giver os mulighed for at ankomme til en smuk, interessant del af verden, hvor vi kan bruge vores dyrebare fri. Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere elsker Frankrig som et let tilgængeligt tilflugtssted, og Normandiet især for sine utrolige hvide klipper og fantastiske natur. Strandene her kan være maleriske, men de er også en dyster påmindelse om tabet af XNUMX. verdenskrig; historieinteresserede kan godt lide at tage sig tid til at besøge Omaha Strand.

A timeshare i Normandiet byder på rig mulighed for udforskning, uanset om du er fascineret af historie eller vandreture, eller bare nyder et fyldigt glas rødvin. Diamond Resorts Le Manoir Des Deux Amants har udsigt over Seinen og har en smuk udsigt over de fuldt udstyrede lejligheder. Faciliteterne omfatter to pools, indendørs og udendørs, samt en sauna og et spillerum. De skulpturelle haver giver mulighed for en afslappet spadseretur i fantastiske omgivelser, en fantastisk måde at fordøje efter en solid fransk middag. For et spektakulært feriested i helt særlige omgivelser er Diamond Resorts Le Manoir Des Deux Amants en vinder hver gang.

Køb af Le Manoir Des Deux Amants timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Le Manoir Des Deux Amants før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Le Manoir Des Deux Amants, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Le Manoir Des Deux Amants

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Le Manoir Des Deux Amants ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Le Manoir Des Deux Amants.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Le Manoir Des Deux Amants kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.