Billede af Liki Tiki Village
Billede af Liki Tiki Village
Billede af Liki Tiki Village
Billede af Liki Tiki Village
Billede af Liki Tiki Village

Adresse: 17777 Bali Boulevard, (f / k / a / Isle of Bali), Winter Garden, 347879400,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clubnavigo.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Liki Tiki Village? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Byen Winter Garden er ikke Narnia, uanset hvad du måske tror. Faktisk, som det er placeret i Florida får det sjældent sne overhovedet. Det vidunderlige navn har et par oprindelseshistorier, hvoraf den ene angiver, at de milde vintre førte til en overraskende tomgang. Uanset hvilken grund der står bag navnet, har byen en eventyrkvalitets fylde med rød murstenbygninger.

Der er mange grunde til at besøge Sunshine State, men Walt Disney World er højt på listen, især for dem der har unge med dem. Diamond Resorts Liki Tiki Village ligger kun få kilometer fra parken og tilbyder dermed en fantastisk base, hvorfra man kan gå ud og tilbringe dagen med Mickey og hans venner. Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere elsker, at det er muligt at nå alle Floridas største attraktioner fra dette feriested, fra strande til forlystelsesparker. EN timeshare Her er du sikker på at se dig igennem hver sæson, da de milde temperaturer er gunstige og indbydende specielt til os Briter søger at undslippe regnfulde efterår og vintre ... samt fjedre og somre, hvis vi er ærlige!

Diamond Resorts Liki Tiki Village har lejligheder, der er fyldt med alt hvad du behøver for at have en fantastisk familieferie. Der er endda padlebåde, minigolf og en vandland på stedet. Du vil gerne vende tilbage ved enhver lejlighed.

Køber Liki Tiki Village timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Liki Tiki Village før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Liki Tiki Village, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Liki Tiki Village

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Liki Tiki Village ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Liki Tiki Village.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Liki Tiki Village kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.