Foto af polynesiske øer
Foto af polynesiske øer
Foto af polynesiske øer
Foto af polynesiske øer
Foto af polynesiske øer

Adresse: 3045 Polynesian Isle Blvd., Kissimmee, FL, 34746, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Polynesian Isles? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Den bedste af Florida sol har fremtrædende på Diamond Resorts Polynesian Isles Resort i Kissimmee, Florida. Hver af de store en og to soveværelser villaer har screenet terrasser, der tillader timeshare Gæster til at luxuriate i det varme vejr. Rummelige og komfortable faciliteter, der er fælles for alle boligenheder, inkluderer konge eller to enkeltsenge med to komplette badeværelser, opvarmning og aircondition, komplet køkken, rummelig stue og spisestue, dronning sovesofa, fladskærms-kabel-tv, dvd-afspiller og iPod dock , Og Wi-Fi adgang.

Diamond Resorts Polynesian Isles Resort opretholder den tropiske stemning i sine flere swimmingpools, grill- og picnicområder og kurbade. Masser af sjov er garanteret med din familie og venner. Tilsvarende udnytter sportsfaciliteterne på stedet dette rigelige solskin, herunder tennis- og shuffleboardbaner og putting greener. Der er også et klubhus, karaoke, fitnesscenter, spil og konsoller og legeplads.

For endnu mere nydelse, Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere foreslår at udforske nærliggende attraktioner ligger kun få minutter fra feriestedet. Disse omfatter populære Orlando forlystelsesparker og valg shopping og spisesteder. Gå ikke glip af eventyr inden for Atlanterhavskysten og Daytona Beach og det utrolige natteliv i Miami Beach. Kulturelle og historiske steder er til stede også til din ferie.

Polynesiske øer faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Fitnessrum, Fitnessrum, Vaskeri, Legeplads Område, Svømmebassin, Tennis (Udstyr til rådighed), Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Strand (50.0 miles), Bådsejlads (5.0 miles), Golf (4.0 miles), Supermarked (2.0 miles), Health Club (4.0 miles), Ridning (8.0 miles), Lake (4.0 miles), Live Entertainment (1.0 miles) ), Medical Facilities (4.0 miles), Racquetball (6.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Shoppingområde (10.0 miles), Vandski (4.0 miles),
Lufthavn
Orlando International - (15 miles - 24 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køb af timeshare på de polynesiske øer

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej polynesiske øer før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med polynesiske øer, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på polynesiske øer

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge polynesiske øers ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med polynesiske øer.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge polynesiske øer kan man være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.