Billede af The Historic Powhatan, en Hilton Vacation Club
Billede af The Historic Powhatan, en Hilton Vacation Club
Billede af The Historic Powhatan, en Hilton Vacation Club
Billede af The Historic Powhatan, en Hilton Vacation Club
Billede af The Historic Powhatan, en Hilton Vacation Club

Adresse: 3601 Ironbound Road, Williamsburg, VA, 23188, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: https://www.hilton.com/en/hotels/phfpogv-hilton-vacation-club-the-historic-powhatan-williamsburg/

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på The Historic Powhatan, en Hilton Vacation Club


Alt kan gøres nyt, men der er ingen erstatning for en storslået historisk fortid. Dette gælder for The Historic Powhatan, en Hilton Vacation Club i Williamsburg, Virginia. Indkvarteringen begejstrer timeshare gæster med kolonial spiritus og et hjerte for tradition.

Værelserne er inde i et restaureret herregård, strålende og fremtrædende trods dets mange år. Oprindeligt bygget i 1735, tilbyder det nu overdådige tilbagetog med egen balkon og hems. Hvert stort klimatiseret opholdsstue har et komplet bad med brusebad og have badekar. Faciliteterne er moderne og giver kvalitet komfort. Disse omfatter et delvis køkken, kabel-tv og dvd-afspiller samt vaskeri.

Indendørs og udendørs swimmingpools er også inden for The Historic Powhatan, en Hilton Vacation Club, samt tennis, en udendørs pavillon og legeplads. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere anbefaler også de gode restauranter. Besøg The Powhatan Bar og Grill for smukke måltider eller kom til The Historic Grounds for nogle rige kaffe.

På fritiden glem ikke at udforske de mange vidundere i denne historiske by. Forundre de historiske museer, monumenter og slagmarker samt det restaurerede 18-århundrede engelsk arkitektur strækket i og omkring denne tidligere amerikanske by 170-acre.

The Historic Powhatan, en Hilton Vacation Club-faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Pejs - Enhed (Some Units), Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon / Tørretumbler (alle enheder),
Resort faciliteter
Børn s Pool, Træningsudstyr, Pejs, Spillelokale, Sø, Legeplads Område, Racquetball (Udstyr til rådighed), Restaurant, Sauna, Snackbar, Swimmingpool (Indendørs / Udendørs), Tennis (Udstyr til rådighed), Spabad / Whirlpool,
Nærliggende faciliteter
Strand (50.0 miles), Bådsejlads (5.0 miles), Fiskeri (5.0 miles), Golf (3.0 miles), Supermarked (1.0 miles), Frisør (1.0 miles), Health Club (Nærliggende), Live Entertainment (3.0 miles) Medicinsk faciliteter (1.0 miles), indkøbsområde (1.0 miles), vandski (5.0 miles),
Lufthavn
Newport News / Williamsburg - (32 miles - 51 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køb af The Historic Powhatan, en timeshare fra Hilton Vacation Club

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej The Historic Powhatan, en Hilton Vacation Club, før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med The Historic Powhatan, en Hilton Vacation Club, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på The Historic Powhatan, en Hilton Vacation Club

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge The Historic Powhatan, en Hilton Vacation Club-ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med The Historic Powhatan, en Hilton Vacation Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af The Historic Powhatan kan en Hilton Vacation Club være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.