Billede af Turtle Cay Resort
Billede af Turtle Cay Resort
Billede af Turtle Cay Resort
Billede af Turtle Cay Resort
Billede af Turtle Cay Resort

Adresse: 600 Atlantic Avenue, Virginia Beach, 234513524,
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Turtle Cay Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hvis du nogensinde er blevet fortryllet af ideen om strandpromenaden, er det et must at besøge Virginia Beach. Diamond Resorts Turtle Cay Resort ligger kun få skridt fra denne unikke amerikanske ting, der byder på masser at se og underholde. Resortet ligger tæt på havet, så du kan være sikker på en utrolig udsigt og afslappede solnedgangsture langs stranden. EN timeshare her vil være en fantastisk investering i fremtidige ferier, da området kun bliver mere eftertragtet som tiden går. Virginia har en charme, der er helt sin egen, og som ikke kan findes andre steder.

Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere elsker de store pools på stedet, hvor du kan slappe af og mens du er væk de varmeste timer, samt et stort udvalg af restauranter inden for få skridt fra resortet. Den udendørs pool er på taget, en unik oplevelse for mange. Diamond Resorts Turtle Cay Resort er et topvalg for dem med børn, da resortet imødekommer deres behov og ønsker.

Bortset fra faciliteterne på stedet er der også vidunderlige attraktioner i nærheden: Atlantic Wildfowl Heritage Museum og Virginia Aquarium er fremragende til en sjov læringsoplevelse, og Marine Science Center og Ocean Breeze Waterpark er gode valg til dage ude. Du opfordres til at opføre dig som børn på dette feriested, der ikke forventes at være stille eller skjule din begejstring. Det er trods alt også din ferie!

Køb af Turtle Cay Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Turtle Cay Resort før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Turtle Cay Resort, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Turtle Cay Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Turtle Cay Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Turtle Cay Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Turtle Cay Resort kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.