Billede af Dom Pedro Portobelo
Billede af Dom Pedro Portobelo
Billede af Dom Pedro Portobelo
Billede af Dom Pedro Portobelo
Billede af Dom Pedro Portobelo

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.dompedro-hotels.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Dom Pedro Portobelo


timeshare at Dom Pedro Portobelo ligger i lystbådehavnen Vilamoura, kun en kort gåtur fra stranden, barer, restauranter og butikker. Falesia-strandens maleriske røde klippekanter ligger også tæt på feriestedet og er et besøg værd. På stedet er der en stor udendørs swimmingpool, et spillelokale og en fantastisk restaurant, der serverer lækre internationale retter. For lidt variation kan gæsterne også bruge faciliteterne på Dom Pedro Marina Hotel og Dom Pedro Golf Hotel i nærheden.

Dom Pedro Portobelo er stolte af at tilbyde overlegen indkvartering, der giver dig både kvalitet og privatliv. Dette er dit hjem væk fra hjemmet, uanset om du er et romantisk par, en stor familie eller en gruppe venner. Enheder leveres komplet med private balkoner for at nyde den uforlignelige havudsigt og bylandskaber nedenfor. Der er køkkener til din bekvemmelighed, rummelige opholdsområder og komfortable soveværelser. Vælg et studie eller 1- eller 2-værelses lejlighed, og slap af i det airconditionerede interiør, mens du ser dit satellit-tv. Alt taler til luksus, og det er kun for dig. obelo ligger i Vilamoura, et af de mest sofistikerede områder i Algarve. Mange enheder tilbyder spektakulær havudsigt. Stranden, den travle lystbådehavn og golf- og tennisfaciliteterne i Vilamoura ligger tæt på. Der er gratis adgang til alle fritidsfaciliteter og underholdning på det nærliggende Don Pedro Hotel. Biludlejning anbefales.

Dom Pedro Portobelo faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Tæppe (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Elevator, Restaurant, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlads (Nærliggende), Casino (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (1.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Live Underholdning , Shopping Area (Nærliggende), Squash (1.0 miles), Tennis (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Wind Surfing (Nærliggende)
Lufthavn
Faro - (16 miles - 25 km)
Tjek ind / ud
Torsdag, lørdag, søndag

Køber Dom Pedro Portobelo timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Dom Pedro Portobelo, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Dom Pedro Portobelo, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Dom Pedro Portobelo

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Dom Pedro Portobelo ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Dom Pedro Portobelo.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Dom Pedro Portobelo kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.