Billede af Domina Home Piccolo
Billede af Domina Home Piccolo
Billede af Domina Home Piccolo
Billede af Domina Home Piccolo
Billede af Domina Home Piccolo

Adresse: Via Duca Degli Abruzzi 31, 16034, Portofino, GE, Italien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.hotelpiccoloportofino.it

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje hos Domina Home Piccolo


Denne smarte Portifino timeshare har en række stilfulde værelsesmuligheder, der vil rumme to til fem personer, mens der ud over den fuldt møblerede, moderne bolig er smukt velplejede haver, en restaurant og bar, solterrasse og endda en børnepasning. I mellemtiden er det eksklusive centrum af Portofino kun ti minutters gang fra resortet, og du er kun fire minutters gang fra stranden. Du finder også golf og et utal af vandsport i nærheden. Et af kun tre hoteller faktisk i Portofino, Domina Home Piccolo har et begrænset antal suiter til tre eller fire personer uden køkkenfaciliteter.

Domina Home Piccolo faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Nogle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Strand, Fiskeri, Elevator, Restaurant,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (3.0 miles), sejlads (i nærheden), træningsudstyr (3.0 miles), golf (6.0 miles), købmand (i nærheden), ridning (6.0 miles), vaskeri (3.0 miles), medicinske faciliteter (i nærheden), Snackbar (i nærheden), tennis (3.0 miles), windsurfing (3.0 miles),
Lufthavn
Genova - (22 miles - 35 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køber Domina Home Piccolo timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Domina Home Piccolo før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Domina Home Piccolo, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Domina Home Piccolo

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Domina Home Piccolo ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Domina Home Piccolo.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Domina Home Piccolo kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.