Foto af Dream Vacation Club
Foto af Dream Vacation Club
Foto af Dream Vacation Club
Foto af Dream Vacation Club
Foto af Dream Vacation Club

Adresse: 310 Main Road, Bryanston, Gauteng, 2021, Sydafrika
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.dreamvacs.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Dream Vacation Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


En point-baseret timeshare ejerskab er et godt alternativ til det traditionelle valg for dem, der værdsætter eventyr, fleksibilitet og frihed over alt andet når det kommer til at tage ferie. Dette sydafrikanske selskab har muligheder over hele landet, så du kan bestemme, om du har lyst til en spa pause, en fiskeri, lære at surfe på stranden eller at gå på safari. Dream Vacation Club har det eneste privatejede feriested i Kruger National Park, så du ved, at du er i for en eksklusiv behandler.

Rejse og fritid gruppe Rejsemæglere elsker især 'Bonus Breaks', hvor du kan vælge mellem en række specialtilbud. Dette bringer prisen på en uge væk halvt ned, hvilket betyder at du har flere point at bruge på en anden ferie senere på året. Dream Vacation Club har eksisteret siden 1999, så de er eksperter på deres område. De ved det til dig, kun det bedste vil gøre. De har taget tid og overvejet alle de elementer, der går i at gøre en pause fantastisk, og du kan være sikker på, at uanset hvilket af deres valg du går til, vil du helt sikkert have tiden i dit liv.

Køb Dream Vacation Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Dream Vacation Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Dream Vacation Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Dream Vacation Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Dream Vacation Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Dream Vacation Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Dream Vacation Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.