Foto af Dunkeld Country Estate
Foto af Dunkeld Country Estate
Foto af Dunkeld Country Estate
Foto af Dunkeld Country Estate
Foto af Dunkeld Country Estate

Adresse: 80 Tonteldoos Road, Dullstroom, Mpumalanga, 1110, Sydafrika
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.dunkeldestate.co.za

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Dunkeld Country Estate


Beliggende i den betagende naturlige skønhed i Dullstrom-regionen Dunkeld Country Estate er en sand perle. Panoramaruten, kendt for sin ærefrygtindgydende udsigt, viser den storslåede Blyde River Canyon og giver et glimt af den fantastiske Klein Drakensberg-skråning.

timeshare resort kombinerer ubesværet gammeldags overdådighed med moderne design, hvilket skaber en unik og indbydende atmosfære. Uanset om du vælger at nyde solen ved den udendørs pool eller slappe af i den opvarmede indendørs pool med en forfriskende sundowner, er afslapning garanteret. At udforske ejendommen på hesteryg er en fantastisk måde at fordybe sig i dens charme, når du krydser de bølgende græsarealer og støder på zebraer og antiloper undervejs. Alternativt kan du tage på et vandreeventyr gennem de majestætiske bjerge, hvor det pragtfulde landskab er hjemsted for eksklusive fuglearter, der kun findes i Highveld-området.

Madentusiaster vil blive henrykte over feriestedets fremragende restaurantkøkken, mens musikelskere kan svælge i Jazzbarens glitrende rytmer. For dem, der søger udendørs aktiviteter, kan ejendommen prale af 15 dæmninger, der vrimler med regnbue-, brun- og gyldne ørreder, hvilket giver rigelige muligheder for at forfine dine fluefiskerfærdigheder. Og efter en tilfredsstillende dag kan du slappe af på verandaen i din afsidesliggende hytte og observere det fængslende sydafrikansk dyrelivet, når det yndefuldt passerer forbi.

Køb af Dunkeld Country Estate timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Dunkeld Country Estate, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Dunkeld Country Estate, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Dunkeld Country Estate

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Dunkeld Country Estate ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Dunkeld Country Estate.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Dunkeld Country Estate kan være sikkert med den viden om, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.