Billede af Dream Vacation Club på Club Bellasol
Billede af Dream Vacation Club på Club Bellasol
Billede af Dream Vacation Club på Club Bellasol
Billede af Dream Vacation Club på Club Bellasol
Billede af Dream Vacation Club på Club Bellasol

Adresse: Urb. Riviera del Sol, C/ Libra S/N
29650 Mijas-Costa
MALAGA, SPANIEN
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Dream Vacation Club på Club Bellasol? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Dream Vacation Club på Club Bellasol til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Dream Vacation Club på Club Bellasol Facilities

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), opvaskemaskine (nogle enheder), pejs - enhed (nogle enheder), køkken (alle enheder, fuld),
Resort faciliteter
Biludlejning, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Strand (i nærheden), golf (2.0 miles), købmand (i nærheden), medicinske faciliteter (1.0 miles), restaurant (1.0 miles), snackbar (1.0 miles), telefon (i nærheden), vandski (i nærheden), windsurfing (1.0 miles),
Lufthavn
- (999 miles - 1607 km)
Tjek ind / ud
Lørdag Søndag

Nyd en oplevelse hjemmefra i Dream Vacation Club på Club Bellasol

Når du køber timeshare i ejendomme som f.eks. Dream Vacation Club på Club Bellasol, er du garanteret et årligt flugt. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra, og tilbyder et unikt, fredfyldt afbræk fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Dream Vacation Club hos Club Bellasol før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Dream Vacation Club på Club Bellasol, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Dream Vacation Club på Club Bellasol

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Dream Vacation Club på Club Bellasol ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Dream Vacation Club på Club Bellasol.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Dream Vacation Club på Club Bellasol kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.