Foto af Eagle's Nest Beach Resort
Foto af Eagle's Nest Beach Resort
Foto af Eagle's Nest Beach Resort
Foto af Eagle's Nest Beach Resort
Foto af Eagle's Nest Beach Resort

Adresse: 410 S. Collier Blvd., Marco Island, Florida, FL 34145, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.eaglesnestmarco.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Eagle's Nest Beach Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Beliggende blandt hvide og sølv sand på halvmåne stranden i Marco Island, Florida, er hvor du finder Eagle's Nest Beach Resort. Denne idylliske timeshare resort kombinerer spænding og afslapning i et one-stop familievenligt feriemål. Tag en rolig tur gennem tropiske haver mens du nyder middelhavsby atmosfæren, og derefter gå ud til et af mange udendørs eventyr muligheder!

Udvej består af 26 villaer og 70 tårn enheder i forskellige størrelser og layouter. Du kan nyde en afskærmet balkon, køkken, vask / tørretumbler, underholdningssystem, safeboks, privat badeværelse og sovesofa i tilfælde af ekstra sidste minuts gæster. Udgangspunktet for feriestedet er poolen og gården, der er accentueret af tropiske planter og palmer. Derudover har udvej inkluderet opvarmning i poolen, sammen med to whirlpool kurbade! Der er også tennisbaner, et fitnesscenter, poolbar, rekreative programmer, videospilade, bordtennis og squash-værelse.

Og bedst af alt har denne udvej en næsten konstant forbedringsplan. Møblerne opdateres hvert femte år, og værker fortsætter med at holde Eagle's Nest Beach Resort et sted hvor klienter ligesom dem af Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere vil gerne vende tilbage år efter år.

Eagle's Nest Beach Resort Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Vaskeri (Alle Enheder), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / Tørretumbler enheder),
Resort faciliteter
Strand, Bådsejlads, Træningsudstyr, Spillelokale, Elevator, Racquetball (Udstyr til rådighed), Sauna, Snackbar, Swimmingpool, Tennis (Udstyr til rådighed), Whirlpool / Spabad, Windsurfing,
Nærliggende faciliteter
Fiskeri (Nærliggende), Golf (5.0 miles), Supermarked (2.0 miles), Frisør (Nærliggende), Live Underholdning (Nærliggende), Medicinsk Udstyr (2.0 miles), Legepladsområde (1.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Shoppingområde (Nærliggende), Vandski (Nærliggende),
Lufthavn
Southwest Florida International - (50 miles - 80 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Køb af Eagle's Nest Beach Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Eagle's Nest Beach Resort, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Eagle's Nest Beach Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Eagle's Nest Beach Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Eagle's Nest Beach Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Eagle's Nest Beach Resort.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Eagle's Nest Beach Resort kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.