Foto af Eden Bay Resort
Foto af Eden Bay Resort
Foto af Eden Bay Resort
Foto af Eden Bay Resort
Foto af Eden Bay Resort

Adresse: InterContinental Malta, St. George's Bay, St. Julian's, STJ 3310, Malta
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.edenbayresort.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Eden Bay Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Visp dine kære væk til St. Julian på øen Malta Og oplev komfort, stil og prestige af timeshare På Eden Bay Suites and Resort. Beliggende på en sandstrand i St. George's Bay og giver fantastisk udsigt over Middelhavet, er dette feriested ikke kun beliggende tæt på alle lokale faciliteter, men også et væld af sine egne. Tilbring lidt tid ved strandpromenaden eller lær dig at dykke, tag frokost på en nærliggende restaurant eller drage fordel af de all inclusive-muligheder, der er til rådighed, og gå derefter over til salonen for at rydde eller røre gløden, før du trækker ud Ind i det elektriske natteliv fundet i St. Julian's.

Dette feriested er en del af InterContinental Hotel, som udvider dit udbud af faciliteter endnu længere, og i nærheden finder du mange funktioner, der passer til selv den mest kræsne verdens rejsende. Tag en tur til Valletta og udforske dets rigdom af historie, kultur og arkitektur; Nyd brisen og varmt vand i udvejets tagterrasse Gør så lidt eller så meget som du kan lide - valget er dit. Rejse og fritid gruppe Stærkt anbefale overvejer timeshare På Eden Bay Suites og Resort til din næste ferieinvestering.

Køber timeshare fra Eden Bay Resort

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Eden Bay Resort, før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være meget glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Eden Bay Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge udvej og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Eden Bay Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Eden Bay Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Eden Bay Resort.

Alle søger Sælge timeshare brug af Eden Bay Resort kan være sikkert i den viden, at de er i trygge hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.