Foto af WimPen El Marques
Foto af WimPen El Marques
Foto af WimPen El Marques
Foto af WimPen El Marques
Foto af WimPen El Marques

Adresse: Calle Las Rosas, Puerto de Santiago, Santiago del Teide, 38436 Kanariske Øer, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.wimpen.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje hos WimPen El Marques


Wimpen El Marques indflydelse er ikke mindre end den fortryllende skønhed Los Gigantes, Tenerife. Fra egen egen balkon timeshare enhed, forkæle de smukke udsigter på La Gomera Island. Spekulerer på de blå og grå klipper Los Gigantes. Se den hypnotiserende svingning af yachter og fiskerbåde ved havnen, der forsigtigt rystede af det blå hav. Endelig er undre sig over en flydende kobberhimmel, der kommer solnedgang og nyd det stille, der følger med forlænget skygger og aftagende dag.

I mellemtiden er der ingen skimping i afslapning i din en eller to værelses lejlighed. Møbleret til de højeste standarder, Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere kan forsikre din tilfredshed på dette fredelige feriested. Hvert værelse har et soveværelse med dobbeltseng med to enkeltsenge, aircondition, stue med sovesofa, satellit-tv og dvd-afspiller, trådløs internetadgang, fuldt udstyret køkken og brusebad. Opgraderede værelser på Wimpen El Marques tilføjer et soveværelse med dobbeltseng med eget bad, plus et soveværelse.

Forkæle dig selv endnu mere under din ferie, opfrisk i den opvarmede pool med et sikkert badeområde for børn og liggestole. En restaurant og poolbar vil tage sig af dine madbehov. Du vil ikke have noget!

Faciliteter WimPen El Marques

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Spillehal, Liveunderholdning, Legepladsområde, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool, Telefon,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Casino (17.0 miles), Øvelsesudstyr (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (16.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Gym, Lægehjælp (Nærliggende), Sauna (Nærliggende), Scuba Dykning (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing (17.0 miles)
Lufthavn
Reina Sofia - (27 miles - 43 km)
Tjek ind / ud
(Uger) Fredag, tirsdag

Køb WimPen El Marques timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej WimPen El Marques før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med WimPen El Marques, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos WimPen El Marques

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge WimPen El Marques ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med WimPen El Marques.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af WimPen El Marques kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.