Billede af Ell Dango II
Billede af Ell Dango II
Billede af Ell Dango II
Billede af Ell Dango II
Billede af Ell Dango II

Adresse: El Dango 2, Cala Llonga, Ibiza, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.kwresorts.co.uk/ibiza/

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos Ell Dango II? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på El Dango II til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den +0800 071 4674.

Ell Dango II faciliteter

Enhedsfaciliteter
Lejligheden har et lille køkkenområde udstyret med: køleskab, mikroovn, komfur i fuld størrelse og nok redskaber til selvforplejning. Der er også et strygejern og en hårtørrer. Sengelinned, håndklæder og viskestykker er til rådighed for det antal personer, der besætter
Resort faciliteter
Der er en på stedet pool og børnepool, solbadende terrasser med liggestole og store faste parasoller og en "al fresco" murstensbygget grill. Bemærk venligst, at dette resort har et betydeligt antal trin og ikke er egnet til personer med mobil
Nærliggende faciliteter
Adgangstrin fører ned til vandtaxi-molen, stranden og landsbyens butikker og restauranter. Færger sejler regelmæssigt til Ibiza by, Santa Eulalia og Es Canar.
Lufthavn
Ibiza
Tjek ind / ud
lørdag

Nyd en oplevelse hjemmefra på Ell Dango II

Når du køber timeshare på ejendomme som f.eks. Ell Dango II, er du garanteret et årligt flugt. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra, og tilbyder et unikt, fredfyldt afbræk fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Ell Dango II før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Ell Dango II, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Ell Dango II

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Ell Dango II ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Ell Dango II.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Ell Dango II kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.