Billede af Vale do Lobo
Billede af Vale do Lobo
Billede af Vale do Lobo
Billede af Vale do Lobo
Billede af Vale do Lobo

Adresse: Parque do Golfe, Vale do Lobo, Vale do Lobo, 8135-034 Almancil , Portugal
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.valedolobo.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Vale do Lobo? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Beliggende i spektakulære smukke omgivelser midt i næsten 1,000 blidt bølgende acres af fyrretræer og med udsigt over miles af gyldent sand, Vale do Lobo er en luksus privat ferieby designet i autentisk portugisisk stil. Udover de naturskønne attraktioner er der to storslåede 18-hullers golfbaner, Barringtons Health Club og Vale do Lobo Tennis Academy. De fleste af villaerne og lejlighederne har deres egen svømmebassin eller spabad.

Vale do Lobo faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (nogle enheder), tæppe (nogle enheder), opvaskemaskine (alle enheder), pejs - enhed (nogle enheder), køkken (alle enheder, fuld), mikroovn (alle enheder), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Børnepool, Golf, Tøjvask, Medicinske faciliteter, Restaurant, Svømmebassin, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Bådsejlads (6.0 miles), Kasino (6.0 miles), træningsudstyr (i nærheden), fiskeri (4.0 miles), købmand (i nærheden), ridning (2.0 miles), shoppingområde (i nærheden), squash (i nærheden), vandski (i nærheden), windsurfing (i nærheden),
Lufthavn
Faro - (12 miles - 19 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb af Vale do Lobo timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Vale do Lobo før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Vale do Lobo, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Vale do Lobo

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Vale do Lobo ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Vale do Lobo.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Vale do Lobo kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.