Billede af Exotic Travel Club
Billede af Exotic Travel Club
Billede af Exotic Travel Club
Billede af Exotic Travel Club
Billede af Exotic Travel Club

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.exotictravelers.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Exotic Travel Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Eksotiske rejsende er en del af Karisma Hotels & Resorts, en fremtrædende leder inden for gæstfrihedsledelse. De er dedikerede til at levere innovative tjenester til tredjeparts hotelejere. Karisma er kendt for produkter som private udendørs brusere i Aguas del Amor, oplevelsesmæssige spisemuligheder i svømmesuiter og omfattende børneprogrammer. Karisma har omdefineret ferieoplevelsen for familier, par og venner. Eksotiske rejsende er det næste skridt for timeshare i at tilføje besparelser, fleksibilitet og belønninger for medlemmer, der ønsker at rejse mere astutt, så de kan ferie oftere.

Eksotiske rejsende er designet til at give medlemmerne ansvaret. Du vil ikke føle dig låst inde ved valg på ferie. Vælg mellem verdens mest efterspurgte destinationer med eksotiske rejsende enestående samling af villaer og resorts. Medlemskab giver dig ret til særlig behandling ud over den verdenskendte Karisma Gourmet Inclusive Experience sammen med dets luksus indkvartering. Bliv i tre dage, en uge, når som helst du vil slippe væk. Udnyt kun medlemsfordele, der inkluderer rabatter på udveksling af ferie, krydstogter og flybilletter.

Hos eksotiske rejsende finder medlemmerne voksne kun resorts såsom Forbes "Top 10 mest romantiske hoteller", El Dorado Spa Resorts af Karisma. Generations Resorts og Azul Beach Resorts af Karisma viser familiens sjov og gourmetoplevelser går hånd i hånd i samme feriemål. Set i hjertet af en af ​​Sydamerikas mest spændende byer, Cartagena, kan du klæde dig ud til middag og få tagcocktails på de kosmopolitiske Allure Hotels by Karisma. Eller klæd dig af på Au Naturel Club! Prøv dem alle som medlem af eksotiske rejsende.

Køber Exotic Travel Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Exotic Travel Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Exotic Travel Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Exotic Travel Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Exotic Travel Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Exotic Travel Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Exotic Travel Club kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.