Billede af Ferienclub Grundlsee - Mondi
Billede af Ferienclub Grundlsee - Mondi
Billede af Ferienclub Grundlsee - Mondi
Billede af Ferienclub Grundlsee - Mondi
Billede af Ferienclub Grundlsee - Mondi

Adresse: Archkogl 31, Grundlsee, Østrig
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.grundlsee.mondiholiday.at

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Ferienclub Grundlsee - Mondi? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Ferienclub Grundlsee timeshare ligger i det berømte Salzkammergut-området ved kysten af ​​maleriske Grundlsee Sø. Meget populære med vandrere i løbet af sommeren, kan de nyde det dejlige bjerglandskab. Området er særligt smukt både i forår og efterår. Der er ridning, udlejningsbåde til Lakeland og et fitnesssti i nærheden. Der er et netværk af langrendsløjper i nærheden og et udvalg af downhill skiområder inden for en halv times kørsel, perfekt til vintermånederne.

Ferienclub Grundlsee - Mondi faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (nogle enheder), køkken (alle enheder, delvist), mikrobølgeovn (nogle enheder), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Bådsejlads, Konferencefaciliteter, Spillehal, Supermarked, Sø, Vaskeri, Elevator, Legeplads Område, Restaurant, Sauna, Skiskole, Swimmingpool (Indendørs),
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (2.0 miles), Casino (53.0 miles), Langrend (Nærliggende), Downhill Skiing (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Frisør (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Medicinsk Faciliteter (2.0 miles), Dykning (Nærliggende), Indkøbsområde (2.0 miles), Spa (2.0 miles), Squash (2.0 miles), Tennis (Nærliggende), Windsurfing
Lufthavn
Salzburg - (65 miles - 104 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag

Køb Ferienclub Grundlsee - Mondi timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Ferienclub Grundlsee - Mondi inden du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Ferienclub Grundlsee - Mondi, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Ferienclub Grundlsee - Mondi

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Ferienclub Grundlsee - Mondi ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Ferienclub Grundlsee - Mondi.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Ferienclub Grundlsee - Mondi kan være sikker på, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.