Foto af Flexi-Club International
Foto af Flexi-Club International
Foto af Flexi-Club International
Foto af Flexi-Club International
Foto af Flexi-Club International

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.predatorridge.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje hos Flexi-Club International


Skræddersyet er navnet på spillet med Flexi-Club International. Grundlagt i 1990, dette unikke timeshare point ferie ejerskab ordning tilbyder en række forskellige pakker at vælge uden nogen begrænsninger af traditionelle ferie ejerskab. Selve klubben er en non-profit ordning, der ejes af medlemmerne. Uanset dine fleksibilitetskrav finder du en pakke, der passer til dig: Adgang er den mest grundlæggende, et femårigt medlemskab, der giver dig adgang til 30 og 30 resorts i Sydafrika og Namibia. Udforsk, Inspire og Elite er alle variabel sigt medlemskab, der giver adgang til op til fire tusinde resorts verden over. Hver tier tilbyder også forskellige fordele og bonus muligheder, og muligheden for at bære point over i op til tre år.

Indkøb timeshare point med Flexi-Club International betyder, at du vælger fra en håndplukket portræt af resorts, alle sorteret efter deres størrelse, standard og endda deres popularitet. Det betyder, at du får fuld kontrol og valg over hvor og hvornår du går - og når du kombineret med et af de tilgængelige bonustilbud, kan du endda få en ekstra weekend væk et sted specielt. For fuldt ejerskab af dit timeshare-punkts ejerskab, Rejse og fritid gruppe anbefaler stærkt at overveje dette selskab.

Køb Flexi-Club International timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Flexi-Club International, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Flexi-Club International, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Flexi-Club International

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Flexi-Club International ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Flexi-Club International.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Flexi-Club International kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge indbetalt på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.