Billede af Ramada Fractional Ownership Marina del Sol
Billede af Ramada Fractional Ownership Marina del Sol
Billede af Ramada Fractional Ownership Marina del Sol
Billede af Ramada Fractional Ownership Marina del Sol
Billede af Ramada Fractional Ownership Marina del Sol

Adresse: CLC Marina del Sol, Urbanizacion Marina del Sol, Carretera Cádiz Variante km 206, 29649, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clublacosta.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos Ramada Fractional Ownership i Marina del Sol? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En destination året rundt som Costa del Sol, Spanien, Giver alle feriegæster mulighed for at flygte til sol, hav og sand, når stresset i dagligdagen og det dårlige vejr bliver for meget, hvilket gør timeshare her en ideel ferieinvestering. Ramada Fractional Ownership på Marina Del Sol tilbyder mere end blot adgang til de mange nærliggende strande - du vil aldrig kede dig med den brede vifte af faciliteter og aktiviteter, enten i eller i kort afstand fra resortet. Dens unikke layout betyder, at du selv i højsæsonen vil være i stand til at slappe af i fred. Indkvarteringen består af studio-, XNUMX- og XNUMX-værelses lejligheder, som giver dig fleksibiliteten til at beslutte præcis, hvad du har brug for, mens du er væk.

Afventer dig på feriestedet er der tre swimmingpools, et væld af restauranter og snackbarer, der spænder fra familiebedrifter til hyggelige kroge, der er forbeholdt par og et underholdningsprogram med forskellige shows og hele dagen kids club. Nyd at vågne op til solopgangen, en dag med arbejde på din solbrunning eller udforske det velhavende lokale område, og nyd derefter cocktails, mens solen går ned. Rejse og fritid gruppe Er glad for at byde på timeshare til videresalg med Ramada Fractional Ownership på Marina Del Sol.

Ramada Fractional Ownership Marina del Sol faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder)
Resort faciliteter
Biludlejning, børnepasning, børnebassin, spillerum, købmand, ridning, levende underholdning, medicinsk udstyr, legepladsområde, restaurant, snackbar, swimmingpool, tennis
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Casino (9.0 miles), Motion Udstyr (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Squash (2.0 miles), Vandski (2.0 miles), Wind Surfing (2.0 miles)
Lufthavn
Malaga, 17 miles
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køb af Ramada Fractional Ownership Marina del Sol timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Ramada Fractional Ownership Marina del Sol, før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Ramada Fractional Ownership Marina del Sol, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Ramada Fractional Ownership Marina del Sol

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Ramada Fractional Ownership Marina del Sol ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Ramada Fractional Ownership Marina del Sol.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Ramada Fractional Ownership kan Marina del Sol være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.