Foto af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Pueblo Marina
Foto af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Pueblo Marina
Foto af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Pueblo Marina
Foto af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Pueblo Marina
Foto af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Pueblo Marina

Adresse: CLC Pueblo Marina, Ctra. de Cádiz, Km. 206, 29649 Mijas Costa, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clcworld.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club La Costa Fractional Ownership Pueblo Marina? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Fraktioneret ejerskab er en utraditionel type timeshare ejendomsret. I stedet for at eje en uge eller to på dit hjemsted, ejer du et udsnit af selve ejendommen. Hvert ejerskab sker på en bestemt lejlighed på et dedikeret feriested og tildeles en procentdel af ejerskabet, som du, når du sælger det, vil modtage. Din tildeling af brøkdele giver dig større fleksibilitet, hvilket betyder meget mere kontrol over din ferie hvert år. Du bliver ikke længere bundet til det samme ferieår ud, år ud. I slutningen af ​​din forpagtning sælges ejendommen, og du modtager en andel af overskuddet! Med Club La Costa, får du tildelt et antal fraktionerede punkter, som du kan bruge på en række forskellige feriesteder i deres portefølje.

Det er ikke nødvendigt at bruge en udveksling selskab ligesom Interval International, RCI or 7Across da dit CLC -fraktioneret ejerskab giver dig mulighed for at bruge en række feriesteder inden for den omfattende CLC -portefølje. Travel & Leisure Group's Fraktioneret ejerskab forhandlere vil i detaljer kunne forklare dig, hvordan det fungerer, hvor fleksibelt det er og de fulde fordele ved dette veletablerede timeshare-format.

Mere kilometer fra Fuengirola, Spanien, Vil du finde en fantastisk mulighed for Fraktioneret ejerskab Med Club La Costa i Pueblo Marina. Denne ordning giver dig mulighed for at købe en brøkdel af ejendommen i et bestemt antal år, i slutningen af ​​hvilken ejendommen vil blive solgt, og du vil modtage en forholdsmæssig andel af nettoprovenuet - selv når du køber videresalg. Dette populære feriested er stilfuldt indrettet og varmt på værdi for pengene, som vi løbende hører fra vores kunder. Daglige aktiviteter og natlig levende underholdning sikrer, at hvis du er på ferie for at gøre noget mere end at slappe af i udvej, vil du aldrig være mindre end ting at gøre.

Det er dog stærkt anbefales at udforske det lokale område i betragtning af de gode tapasbarer og friske seafoodrestauranter, muligheder for at sejle, tage del i vandsport, gå ridning og meget mere. For en sjov dag ud, tag de små sammen til vandland eller forlystelsespark, eller nyd en tur til det populære Granada for at tage sin rige historie, herunder Alhambra-paladset. Hvis du kigger på Fraktioneret ejerskab, Rejse og fritid gruppe Mener, at du ikke kunne gå galt ved at overveje Club La Costa på Pueblo Marina.

Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Pueblo Marina Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tv, madlavning faciliteter, dvd eller video
Resort faciliteter
Børnepasning, Bar / Cocktail Lounge, Biludlejning, Underholdning - Live, Fitnessrum - Udstyret, Købmand / Nærbutik, Vaskeri, Legeplads, Restaurant, Sauna eller dampbad, Swimmingpool, Udendørs
Nærliggende faciliteter
Strand, Cykelstier, Båd Marina / Lancering, Fiskeri, Golf, Ridning, Sejlsport, Scuba Dykning, Swimmingpool - Indendørs, Tennis, Vandski, Whirlpool Spa eller Hot Tub
Lufthavn
Malaga / AGP 17 Miles / 27 KM
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køb Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Pueblo Marina timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Pueblo Marina, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Pueblo Marina hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Pueblo Marina

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club La Costa fraktioneret ejerskab Pueblo Marina ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Pueblo Marina.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Pueblo Marina kan være sikkert med viden om, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.