Foto af Onagrup Have Lago
Foto af Onagrup Have Lago
Foto af Onagrup Have Lago
Foto af Onagrup Have Lago
Foto af Onagrup Have Lago

Adresse: Have Lago, C / Amsterdam Nej 3, Urb. Lago Menor, 07400, Puerto Alcudia, Mallorca, Balearerne, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje ved Garden Lago


Denne Gold Crown RCI udvej kan findes i Puerto Alcudia, Mallorca, Spanien. Den Baleariske Juvel af Malllorca er en velkendt fest hot spot med sine sandstrande fulde af unge vacationers i løbet af dagen og fylder sine barer og klubber om natten. Mallorca har også en rig historie, betagende landskaber og idylliske strande med krystalklart vand.

Beliggende kun 10 minutter fra hovedvejen tilbyder Garden Largo nem adgang til lokale barer og restauranter, men er stadig langt nok til at tilbyde et godt område for gæsterne at slappe af. Andre nærliggende attraktioner omfatter en vandland, naturlige steder, historiske områder, biograf og lokale parker. Der er også et supermarked i nærheden for at hjælpe besøgende med at klare sig på fornødenheder

Rejse og fritid gruppe Tro timeshare Ejere på Garden Lago er forkælet for valg med udvej tilbyder en bred vifte af faciliteter. Faciliteterne på dette feriested omfatter en sauna, bar ved poolen, swimmingpool, børnebassin, spabad og legeplads. Der er også en massage service, gymnasium, restaurant og bogbibliotek på stedet forlade gæsterne forkælet for valg på måder at afvikle. Gæsterne vil også finde en concierge- og aktivitetsafdeling på stedet for at hjælpe gæsterne med rejseplanen for deres ferie.

Lejlighederne på Garden Largo kommer inden for rækkevidde af to og tre soveværelser airconditionerede enheder. Enhver interesseret i at købe timeshare På Garden Largo finder du lejligheder på dette feriested med et eller to moderne badeværelser, veludstyret køkken, velindrettede stuer og dejlige terrasser med udsigt over haven og poolområdet eller søen. Gæsterne vil finde lejlighederne tilbyde mange af de faciliteter, de ville forvente, herunder dobbeltsenge, pengeskab, sovesofa, telefon, dvd-afspiller, satellit-tv og iPod dock. Køkkener i lejlighederne omfatter en komfur, ovn, kedel, mikroovn og opvaskemaskine blandt andre faciliteter.

Onagrup Have Lago Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Some Units), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Træningsudstyr, Fiskeri, Sø, Vaskeri, Elevator, Liveunderholdning, Legepladsområde, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Casino (45.0 miles), Golf (6.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Medicinsk Faciliteter (Nærliggende), Dykning (5.0 miles), Squash (Nærliggende), Tennis ), Vandski (2.0 miles), vindsurfing (i nærheden)
Lufthavn
Palma de Mallorca - (40 miles - 64 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køber Onagrup Garden Lago timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Onagrup Have Lago før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Onagrup Garden Lago, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Onagrup Have Lago

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Onagrup Have Lago ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Onagrup Garden Lago.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Onagrup Garden Lago kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.