Billede af Golden Coast Holiday Club
Billede af Golden Coast Holiday Club
Billede af Golden Coast Holiday Club
Billede af Golden Coast Holiday Club
Billede af Golden Coast Holiday Club

Adresse: Marathon Beach, Marathon, 19007, Grækenland
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.goldencoast.gr

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Golden Coast Holiday Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Beliggende på den populære Marathon Beach, Golden Coast Holiday Club er et perfekt valg til en afslappende timeshare ferie ved havet. Den berømte landsby Marathon er 7 km væk, og Athen er mindre end en times kørsel. Resortet ligger 4 km fra byen Nea Makri med sine butikker, tavernaer og natteliv. Hotellet har barer, natklub, teater, minimarked, boutique, en organiseret miniklub, masser af sportsaktiviteter og daglig underholdning.

Golden Coast Holiday Club faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Køkken (Nogle Enheder, Ingen / Delvis),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Børnepasning, Børnebassin Pool, Supermarked, Vaskeri, Legeplads Område, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool, Telefon, Tennis, Windsurfing,
Nærliggende faciliteter
Medicinsk faciliteter (i nærheden),
Lufthavn
Athen - (24 miles - 38 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køber Golden Coast Holiday Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Golden Coast Holiday Club før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Golden Coast Holiday Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Golden Coast Holiday Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Golden Coast Holiday Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Golden Coast Holiday Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Golden Coast Holiday Club kan være sikker i, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.