Billede af Golden Shores Holiday Club
Billede af Golden Shores Holiday Club
Billede af Golden Shores Holiday Club
Billede af Golden Shores Holiday Club
Billede af Golden Shores Holiday Club

Adresse: 210 Marine Parade, Labrador, QLD, 4215, AUSTRALIEN
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.classicholidayclub.com.au

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Golden Shores Holiday Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Den kendte Guldkysten er så opkaldt efter sine lange strækninger af fantastiske gyldne sandstrande og er et populært rejsemål for turister hele året rundt. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker Golden Shores Holiday Club, da det er et fantastisk valg for feriegæster, der ønsker at få mest muligt ud af deres rejse til Australien.

Denne timeshare udvej er det perfekte sted for at besøge nogle af de mange forlystelsesparker, der ligger i nærheden. Disse omfatter Dreamworld, Sea World og Wet'n'Wild Water World, for blot at nævne nogle få. Børnene i din nærhed vil være ved siden af ​​sig selv med glæde, og det er også godt sjovt for de voksne også.

Når forlystelsesparkerne er opbrugt, er der en pool på Golden Shores Holiday Club for at holde dig afkølet, og det er også muligt at låne cykler til at cykle på lokale cykelstier til stranden for en solbadning eller endda at låne kajakker ! Med så mange valg er du sikker på at opbygge en appetit, som vil se dig godt, da du oplever alt hvad restauranterne i området har at byde på. En timeshare på dette feriested er en investering i fritid, der fortsætter med at betale udbytte i de kommende år.

Golden Shores Holiday Club faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Vaskeri (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Fitnessrum, Spillehal, Sauna, Svømmebassin, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (1.0 miles), Strand (Nærliggende), Sejlads (Nærliggende), Casino (9.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (6.0 miles), Medicinsk faciliteter 1.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Shoppingområde (2.0 miles), Tennis (2.0 miles), Wind Surfing (Nærliggende)
Lufthavn
Coolangatta - (19 miles - 30 km)
Tjek ind / ud
(Uger) fredag, lørdag

Køb Golden Shores Holiday Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Golden Shores Holiday Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Golden Shores Holiday Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Golden Shores Holiday Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Golden Shores Holiday Club. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Golden Shores Holiday Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Golden Shores Holiday Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.