Foto af Heritage Resorts at Matchroom
Foto af Heritage Resorts at Matchroom
Foto af Heritage Resorts at Matchroom
Foto af Heritage Resorts at Matchroom
Foto af Heritage Resorts at Matchroom

Adresse: Heritage Resorts på Matchroom, Urbanizacion Mijas Golf, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.heritageresorts.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Heritage Resorts hos Matchroom


Danner del af Heritage Resorts'Unikke portefølje af luksus ferie og fritid destinationer, Matchroom Country Club kan findes i nærheden af ​​Fuengirola, Spanien, Kun fire miles fra stranden og tredive minutters kørsel fra Marbella. Rejse og fritid gruppe Ved at dette er et stadigt populært sted på Costa Del Sol, der er kendt for dets tilgængelighed med gode transportforbindelser via vej, tog og bus. Byen byder på en bred vifte af aktiviteter, der omfatter fem miles af sandstrande, tapasbarer, restauranter og en række golfbaner til den ivrige golfspiller.

De overvejer timeshare På Matchroom Country Club vil være glad for at vide, at udvej kommer med en klubhus atmosfære, der tilbyder levende underholdning i baren og restauranten hver uge. Feriestedet har to opvarmede swimmingpools tilbydes blandt subtropiske haver med udsigt over sin egen golfbane. Andre faciliteter omfatter et motionsrum, jacuzzi og fuld størrelse snookerbord.

Enhver interesseret i at købe timeshare På Matchroom Country Club finder du indkvartering bestående af et udvalg af studiolejligheder, lejligheder med 1, 2 og 3 soveværelser indrettede på en smagfuld måde og med en bred vifte af bekvemmeligheder som satellit-tv. Hver enhed har også et moderne køkken med egen opvaskemaskine.

Heritage Resorts på Matchroom Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Telefon (Alle enheder) Køkken (Alle enheder, Delvis / Fuld) Opvaskemaskine (Nogle Enheder) Mikrobølgeovn (Alle Enheder)
Resort faciliteter
Telefon (alle enheder), Køkken (Alle enheder, Delvis / Fuld), Opvaskemaskine (nogle enheder), Mikrobølgeovn (Alle enheder)
Nærliggende faciliteter
Strand (4.0 miles), Waterskiing (4.0 miles), Windsurfing (4.0 miles), Sejlsport (4.0 miles), Fiskeri (4.0 miles), Golf (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Casino (7.0 miles), Vaskeri (2.0 miles) Miles), medicinsk facilitet (3.0 miles)
Lufthavn
Malaga - 17.0miles / 27.0km
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Købe Heritage Resorts på Matchroom timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Heritage Heritage på Matchroom, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Heritage Resorts i Matchroom, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Heritage Resorts i Matchroom

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Heritage Resorts på Matchroom-ejendommen. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Heritage Resorts på Matchroom.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Heritage Resorts på Matchroom kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.