Foto af Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch
Foto af Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch
Foto af Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch
Foto af Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch
Foto af Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch

Adresse: Hilton Grand Vacations på Craigendarroch Suites, Braemar Rd, Ballater, Aberdeenshire, AB35 5XA, Skotland
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.higvc.co.uk

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch


Hvis en pittoresk indstilling og en betagende udsigt er hvad du leder efter, timeshare På Hilton Craigendarroch kan være perfekt til dig. Med udsigt over Cairngorm National Park og tæt på landsbyen Ballater, Skotland, Er dette elegante landsted den perfekte højlandsflyvning. Lodges og lejligheder er stilfuldt indrettet og møbleret, herunder alle faciliteter, der er nødvendige for at fremme lethed og total afslapning. Fritidsfaciliteter på stedet omfatter tennisbaner, svømmebassiner, et spillerum og en studiebar hvor du kan hente en bog eller to til at tage tilbage til din hyggelige suite og i løbet af timerne. Gå på vandreture eller cykle rundt om de mange naturstier i nærheden eller tabe dig i skov og skovbrug.

Hvis du ikke har noget imod at køre, skal du springe ned til Balmoral for at udforske - hvis dronningen er i bopæl, kan du endda modtage en bølge, når hun passerer dig forbi! Du kan også gå på ski på The Lecht eller prøve dig på ridning og quadcykling, som begge kan findes en kort køretur væk. Med nogle af de bedste landskaber i Skotland, Hilton Craigendarroch er en vidunderlig introduktion til højlandet, og Rejse og fritid gruppe Anbefaler stærkt at overveje det til din næste timeshare investering.

Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Pejs - Enhed (Nogle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Some Units), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Legepladsområde, Restaurant, Sauna, Skiskole, Squash, Svømmebassin (Indendørs), Telefon, Tennis, Spabad / Whirlpool, Udendørs bassin,
Nærliggende faciliteter
Strand (42.0 miles), Casino (42.0 miles), Langrend (17.0 miles), Downhill Ski (19.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Ridning (8.0 miles) , Sø (10.0 miles), medicinsk faciliteter (i nærheden), vandski (10.0 miles), vindsurfing (10.0 miles),
Lufthavn
Aberdeen - (40 miles - 64 km)
Tjek ind / ud
Lørdag Søndag

Køb Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch inden du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.