Foto af Hilton Dunkeld
Foto af Hilton Dunkeld
Foto af Hilton Dunkeld
Foto af Hilton Dunkeld
Foto af Hilton Dunkeld

Adresse: Blairgowrie Road, Dunkeld, Perthshire, Skotland, PH8 0HX
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: dunkeldhousehotel.co.uk

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Hilton Dunkeld


Forlad verden udenfor og oplev atmosfæren i en svunden alder med timeshare på Hilton Grand Vacations Club på Dunkeld, beliggende i smukke Perthshire, Skotland. Dette maleriske edwardianske tilbagetog til i dag bevarer en luft af tradition og pragt. Feriestedet ligger i hjertet af to hundrede og otte hektar hede og skov lige ved siden af ​​en privat strækning af floden Tay - sørg for at drage fordel af laks og ørredfiskeri året rundt!

Lodges er først og fremmest designet med tanke på komfort og plads. Alle soveværelser i disse charmerende hytter har eget badeværelse, de fleste har ø-køkkener, der gør madlavning til et doddle, og hver lodge har sin egen balkon, vinterhave eller solterrasse - du vil elske at blive her i sommermånederne!

På stedet finder du et skyderakademi, opvarmet indendørs pool, kroket græsplæne, tennisbaner og endda en spa. En udvejsrestaurant og cocktailbar er åben året rundt, klar til at servere de bedste måltider. Udvej er også inden for en let kørsel fra Glasgow og Edinburgh for dem, der elsker byliv. For alt dette og mere, Rejse og fritid gruppe er glade for at præsentere timeshare til videresalg på Hilton Grand Vacations Club i Dunkeld.

Hilton Dunkeld faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuldt) Pejs - Enhed (Alle Enheder) Tæppe (Alle Enheder) Vaskemaskine / Tørretumbler (En Enhed) Opvaskemaskine (Enhed Enheder) Mikrobølgeovn (Alle Enheder)
Resort faciliteter
Fiskepool (indendørs) Tennis Træningsudstyr Health Club Sauna Spabad / boblebad Legeplads Telefon Restaurant
Nærliggende faciliteter
Strand (28.0 miles) Vandski (40.0 miles) Sø (i nærheden) Downhill Skiing (40.0 miles) Skiskole (40.0 miles) Golf (i nærheden) Casino (25.0 miles) Live underholdning (i nærheden) Dagligvarer (i nærheden) Medicinsk facilitet (i nærheden)
Lufthavn
Edinburgh - 50.0 km
Tjek ind / ud
Lørdag Søndag

Køb Hilton Dunkeld timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Hilton Dunkeld før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Hilton Dunkeld, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Hilton Dunkeld

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Hilton Dunkeld ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Hilton Dunkeld.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Hilton Dunkeld kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.