Billede af Hilton Grand Vacation Club
Billede af Hilton Grand Vacation Club
Billede af Hilton Grand Vacation Club
Billede af Hilton Grand Vacation Club
Billede af Hilton Grand Vacation Club

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.hiltongrandvacations.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Hilton Grand Vacations Club


Rejse og fritid gruppe er stolte af at tilbyde chancen for at købe Hilton Grand Vacation Points.

Hilton Vacation Points er et pointbaseret reservationssystem tildelt på årsbasis og er bundet til en gerning på en hjemby. På trods af dette kan ejere have deres timeshare intervaller udvekslet med tilknyttede Hilton-resorts på steder som Orlando, Las Vegas, Hawaii, New York og Miami Beach i USA eller andre lande, herunder Italien, Portugal, Thailand, Bali, Skotland, Mexico og Canada. Endnu yderligere fleksibilitet tilbydes gennem deres partnerskab med udvekslingsvirksomheder såsom RCI. Dette giver ejere adgang til over 4,000 tilknyttede timeshare resorts i næsten 100 lande.

Hilton-samlingen af ​​resorts tilbyder rummelig villalejlighed med en bred vifte af faciliteter og den høje kvalitet af service, du ville forvente. Hilton Grand Vacation Points-systemet giver et højt niveau af fleksibilitet med Club Points, der fungerer som en valuta, der giver medlemmer adgang til klubmedlemskabsrettigheder, der bestemmes af hvor og hvornår de ejer og chancen for at få bonuspoint.

Bonuspoint giver medlemmerne mulighed for at købe ferieejerskabsinteresser og bruges sammen med andre tilknyttede programmer som varer, gavekort eller endda vedligeholdelsesafgifter. Alternativt kan bonuspoint bruges til hotelreservationer eller med RCI-udvekslingsferier.

Køb af Hilton Grand Vacation Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Hilton Grand Vacation Club før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Hilton Grand Vacation Club, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Hilton Grand Vacation Club

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Hilton Grand Vacation Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Hilton Grand Vacation Club.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Hilton Grand Vacation Club kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.