Billede af Holiday Club Playa Amadores
Billede af Holiday Club Playa Amadores
Billede af Holiday Club Playa Amadores
Billede af Holiday Club Playa Amadores
Billede af Holiday Club Playa Amadores

Adresse: Playa Amadores, Puerto Rico
Mogan, Kanariske Øer, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.puertocalmagroup.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Holiday Club Playa Amadores


Playa Amadores Beach Club, der er indstillet i hele året rundt i solen Gran Canaria, Tilbyder det ultimative chill-out tilbagetog. Denne innovative luksus luksusklubben blev skabt specielt med afslapning og VIP-service i tankerne, og hvis det du leder efter i timeshare Ejerskab er en ukompliceret strandferie i en oase af ro, da Rejse & Fritid Gruppe Mener, at dette er udvej for dig.

Stranden er den vigtigste hub af aktivitet og indstillingen er fantastisk - hver aften kan du nyde de fantastiske solnedgange over havet med udsigt over Tenerife og Mount Teide. Afslapning bliver bare ikke bedre, fra din rummelige lejlighed med privat svømmebassin eller spabad på balkonen, til de balinesiske solsenge, VIP lounge sektion og smukke saltvands pool. Du vil bruge din tid på at slappe af i Playa Amadores Beach Clubs fredfyldte miljø af dyrket ro - et usædvanligt og værdifuldt fund i Spanien - og oplev beroligende lounge musik til lydspor dit tilbagetog, med kun en kort gåtur til Puerto Rico for det spændende ø natteliv. Ren stjerneindstilling og service er navnet på spillet på dette timeshare udvej.

Sæsoninformation Uge Antal (r)
Rød 1-52 hele året

Holiday Club Playa Amadores faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Opvaskemaskine (En Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Vaskeri (En Enhed), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Børnebassin, Fiskeri, Medicinsk faciliteter, Restaurant, Snackbar, Svømmebassin, Vandski, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Øvelsesudstyr (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Fitness Club (Nærliggende), Dykning (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende), Spa (Nærliggende)
Lufthavn
Las Palmas - (32 miles - 51 km)
Tjek ind / ud
Lørdag, mandag, onsdag

Køber Holiday Club Playa Amadores timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Holiday Club Playa Amadores før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Holiday Club Playa Amadores, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Club Playa Amadores

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Holiday Club Playa Amadores ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Holiday Club Playa Amadores.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Holiday Club Playa Amadores kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.