Foto af Holiday Club Villas Katinkulta
Foto af Holiday Club Villas Katinkulta
Foto af Holiday Club Villas Katinkulta
Foto af Holiday Club Villas Katinkulta
Foto af Holiday Club Villas Katinkulta

Adresse: Katinkullantie 15, Vuokatti, 88610, Finland
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.holidayclubresorts.com/fi/villas/kohteet/katinkulta/

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Holiday Club Villas Katinkulta? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Holiday Club Villas Katinkulta er uovertruffen i sin alsidighed: adskillige indendørs og udendørs aktiviteter, en stor spa-verden, restauranttjenester af høj kvalitet, en af ​​Finlands mest populære golfbaner, programtjenester og meget mere.

timeshare Villaer har en fantastisk udsigt over enten golfbanen eller Nuasjarvi-søen og Vuokatinvaara. De 65 lejligheder på de fire etager har intern adgang til hotellet og tjenesterne. Villaerne har 1 eller 2 soveværelser, et fuldt udstyret køkken, en privat sauna og en glaseret altan. Rummet varierer fra 44.5 til 72.5 m2. Villa Katinkulta Spa 2014 blev afsluttet i juni 2 og består af 30 nye lejligheder i en bygning ved siden af ​​spa-hotellet.

Købe Holiday Club Villas Katinkulta timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Holiday Club Villas Katinkulta, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Holiday Club Villas Katinkulta, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Club Villas Katinkulta

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Holiday Club Villas Katinkulta ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Holiday Club Villas Katinkulta.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Holiday Club Villas Katinkulta kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.