Billede af Holiday Club Vista Amadores
Billede af Holiday Club Vista Amadores
Billede af Holiday Club Vista Amadores
Billede af Holiday Club Vista Amadores
Billede af Holiday Club Vista Amadores

Adresse: Holiday Club Vista Amadores, Calle Roque de los Muchachos, Fase 6, 35120 Playa Amadores, Puerto Rico, Mogan, Gran Canaria, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.holidayclubresorts.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Holiday Club Vista Amadores


Kun en kort gåtur fra Amadores Beach og dens livlige barer og restauranter. timeshare Ejere på Vista Amadores vil finde masser at gøre fra afslappende solbadning ved poolen for at nyde Amadores restauranter ved vandet. Beliggende på en bakke på den sydvestlige kyst af Gran CanariaAmadores har en generelt ret følelse og har en række restauranter ved havnefronten, barer og en hvid sandstrand, der fører til klare havvand.

Rejse og fritid gruppe Tror Vista Amadores tilbyder en bred vifte af faciliteter. På stedet findes der en stor swimmingpool, børnebassin, sauna, fitnesscenter, squashbane, minigolf, onsite massage og frisør. Der er også en høflighedsservice, der tilbydes syv dage om ugen til Amodores Beach. Den udvej tilbyder også en række aktiviteter, herunder en Angry Birds tema aktivitets park med laser labyrint. Andre aktiviteter, der tilbydes, omfatter kamel ride ture, delfin watching, ridning, helikopter ture, safari og ture rundt om øen blandt andre. En komplet liste over aktiviteter tilgængelige på feriestedet findes link..

timeshare ejere vil finde indkvartering på dette RCI Gold Crown-resort, der tilbyder en vidunderlig udsigt over Amodores-stranden og består af XNUMX luksuriøse lejligheder med aircondition og møbler og indretning af høj kvalitet. Lejlighederne har rummelige badeværelser med jacuzzi og brusebad, store soveværelser, rigelig opbevaring, satellit-tv, internetadgang og fuldt udstyrede køkkener med egen opvaskemaskine, komfur og mikroovn, så gæsterne kan spise i, hvis de også vælger.

Sæsoninformation Uge Antal (r)
Rød 1-52 hele året

Holiday Club Vista Amadores faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Enhed), Whirlpool / Hot Tub
Resort faciliteter
Biludlejning, Træningsudstyr, Elevator, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Strand (1.0 miles), Sejlsport (1.0 miles), Casino (11.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Live Underholdning ), Shoppingområde (1.0 miles), Spa (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (1.0 miles), Wind Surfing (1.0 miles),
Lufthavn
Las Palmas - (32 miles - 51 km)
Tjek ind / ud
Lørdag, Søndag, Mandag, Onsdag

Køb Holiday Club Vista Amadores timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Holiday Club Vista Amadores, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Holiday Club Vista Amadores, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Club Vista Amadores

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Holiday Club Vista Amadores ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Holiday Club Vista Amadores.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Holiday Club Vista Amadores kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.