Billede af Hollywood Beach Resort
Billede af Hollywood Beach Resort
Billede af Hollywood Beach Resort
Billede af Hollywood Beach Resort
Billede af Hollywood Beach Resort

Adresse: 101 N. Ocean Drive, Hollywood, FL, 33019, USA
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Hollywood Beach Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Beliggende blot to minutter fra stranden tilbyder Historic Hollywood Beach Resort i Florida, USA ubegrænset havudsigt og uendelige muligheder for seaside sjov. Den populære strandbar og restaurant, Ocean Pub 101, er den perfekte indstilling for at nyde det varme vejr eller bare slappe af med venner og familie omkring dig. Sidder lige på Boardwalk med udsigt over Atlanterhavet, det har en sjov og afslappet stemning suppleret af fremragende cocktails og stor lokal amerikansk mad, herunder fiskeretter, burgere, salater og wraps.

I mellemtiden Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere er lige så imponerede over timeshare opholdsrum. Studierne er hyggelige og afslappede med faciliteter som kabel-tv, gratis trådløs internetadgang, tekøkken og eget badeværelse. Vælg suiter tilføj et komplet køkken og en separat stue med sovesofaer. Hver enhed åbner også for fabelagtig udsigt over byen eller havet.

Derudover har Historic Hollywood Beach Resort flere faciliteter for at sikre din fritid og bekvemmelighed. Blandt disse er et fitnesscenter, vaskeri, restaurant på stedet, udendørs swimmingpool med boblebad, cykeludlejning og tøjbutik. Hotellet er også omgivet af gademarkeder og butikker, natteliv i barer og klubber, og er tæt på attraktioner som The Hollywood Trolley, Fort Lauderdale Airport og Cruise Port.

Hollywood Beach Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Tæppe (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Minikøkken), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Børnebassin, Træningsudstyr, Supermarked, Frisør, Vaskeri, Elevator, Live Underholdning, Snackbar, Svømmebassin, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Fiskeri (2.0 miles), Spillehal (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Hundeklub (Nærliggende), Ridning (20.0 miles), Medicinsk faciliteter (2.0 miles), Racquetball (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Shoppingområde (Nærliggende), Tennis (3.0 miles), Vandski (2.0 miles),
Lufthavn
Fort Lauderdale - (5 miles - 8 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag

Køb Hollywood Beach Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Hollywood Beach Resort, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Hollywood Beach Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Hollywood Beach Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendomme i Hollywood Beach Resort. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Hollywood Beach Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Hollywood Beach Resort kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.