Billede af Infiniti Beach Resort
Billede af Infiniti Beach Resort
Billede af Infiniti Beach Resort
Billede af Infiniti Beach Resort
Billede af Infiniti Beach Resort

Adresse: Avenida Juan S. El Cano 72, Urbanizacion Pueblo Laguna, Vera, 04621 Almeria, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.petcheyleisure.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Infiniti Beach Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Midt i legionen af ​​strande i Spanien kender professionelle strandelskere det bedste og vælger en timeshare Ejerskab på Infiniti Beach Resort i Almeria - den mest solrige kyst i landet. Fra feriestedet går der kun fire minutters gang til at synke dine fødder til Playazo de Vera Beach. Her nyder du privat adgang til stranden og utallige øjeblikke til at gøre ingenting, men ligge ved havet og se den bølgede koreografiske dans af bølgerne.

I mellemtiden har boligen en og to værelses lejligheder i den traditionelle andalusiske landsbystil. Hver er stor og lys med Wi-Fi-adgang. Faciliteter, der sikrer dit behagelige ophold, inkluderer aircondition og opvarmning, separat opholdsstue med udtrækssofa og træmøbler, spiseplads og moderne køkken samt eget badeværelse med bruser, badekar og hårtørrer. En balkon med udsigt til haven eller poolen fuldender den hyggelige bolig.

For din bekvemmelighed er der en restaurant på stedet plus to udendørs swimmingpools med en bar ved poolen, lobbybar og legeplads. Rejse og fritid gruppe Timeshare-mæglere anbefaler også at få hjælp fra 24-timers modtagelse af Infiniti Beach Resort med hensyn til udflugts- og plejeudlejningsbehov. Husk også, at nærliggende golfbaner som Marina Golf Mojacar også tilbyder nedsatte grønne gebyrer.

Infiniti Beach Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Nogle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Træningsudstyr, Levende underholdning, Restaurant, Sauna, Snackbar, Swimmingpool (Indendørs / udendørs), Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (9.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (6.0 miles), Medicinsk Udstyr (2.0 miles), Squash (3.0 miles), Tennis ), Wind Surfing (Nærliggende),
Lufthavn
Almeria - (53 miles - 85 km)
Tjek ind / ud
Lørdag, onsdag

At købe Infiniti Beach Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Infiniti Beach Resort, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Infiniti Beach Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Infiniti Beach Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Infiniti Beach Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Infiniti Beach Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Infiniti Beach Resort kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.