Foto af Interlux Vacation Club
Foto af Interlux Vacation Club
Foto af Interlux Vacation Club
Foto af Interlux Vacation Club
Foto af Interlux Vacation Club

Adresse: Suite D 9 / F One Capital Place nr. 18, Luard Road, Wan Chai, Hongkong
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: http://interluxclub.com/

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje hos Interlux Vacation Club


Hvis du leder efter timeshare Ejerskab, der giver dig adgang til et usædvanligt spredt destinationer, Interlux Vacation Club er et fantastisk valg. Hvert år kan din familie rejse til en ny og spændende beliggenhed i en uge eller to. Dine dedikerede online reservationsagenter gør processen enkel, og er der i hele din ferie for noget ekstra du måske har brug for.

Og selvfølgelig, når du opholder dig i fuldt udstyrede lejligheder, der er udstyret med moderne bekvemmeligheder, har du så meget mere frihed og plads. Et år kan du vælge en hyggelig ferie med din betydelige andre, og det næste år kan du medbringe familie og venner til en sjov ferie. Denne timeshare-produkt sætter dig i førersædet.

Interlux Vacation Club porteføljen spænder over kloden. Gennem sin tilknytning til Onagrup resorts kan du tage en kort flyvning til Spanien og nyde Ogisaka Garden, Cala Pi Club, Jardines Paraisol og mange flere. Der er også ejendomme i Østrig, Tyskland, Andorra, og endda Bulgarien! Længere væk finder du et rigtigt væld af muligheder, herunder ejendomme i Vietnam, Aserbajdsjan, Montenegro, Indien og Kina.

Der er ingen tvivl om, at Interlux Vacation Club giver en fleksibel og enkel tilgang til ferieejendomme. Tal til Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere i dag for mere information!

Interlux Vacation Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Varierer
Resort faciliteter
Varierer
Nærliggende faciliteter
Varierer
Lufthavn
Varierer
Tjek ind / ud
Varierer

Køber Interlux Vacation Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Interlux Vacation Club før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering hos Interlux Vacation Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Interlux Vacation Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Interlux Vacation Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Interlux Vacation Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Interlux Vacation Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.