Billede af Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands
Billede af Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands
Billede af Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands
Billede af Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands
Billede af Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands

Adresse: Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands, Golden Bay, L / O Mellieha, MLH 02, Malta
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.radissonblu.com/en/goldensandsresort-malta

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands


Dette klippe-top paradis lover en uforglemmelig oplevelse. Island Residence Club Golden Sands er en sand perle i den kommende placering af Mellieha-kun en kort køretur til St. Pauls Bay og Bugibba, sammen med færgebåd, der forbinder til Maltas Søstersøen Gozo. timeshare Med denne udvej vil give endeløs underholdning, og du vil altid finde noget at holde dig travlt. Hvis du ønsker at købe en vinterferie, kan du drage fordel af den opvarmede indendørs swimmingpool. Hvis sommersolen du har sat dit hjerte på, tag en afslappet svømmetur i udendørs poolen. Efter en dag med dykning, tennis eller sejlsport, kan du forkæle dig selv i spaen eller boblebadet før du går ned til restauranterne til middag og levende aftenunderholdning.

Udvej tilbyder også et kasino for dem, der leder efter lidt fladder, og for foodies er der flere restauranter med varierende køkken og smag, der passer til enhver smag. Kokkene kan endda skræddersy oprette retter til alle, der måtte have særlige kostbehov . Rejse og fritid gruppe Er begejstrede at byde på timeshare Til videresalg på Island Residence Club Golden Sands, med sin rigdom af moderne råvarer i en ofte overset beliggenhed.

Køb Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands, inden du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, så er Malta Golden Sands hvorfor ikke prøve at leje det første? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa i Malta Golden Sands kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.